У Харкові затримано лідера організації "Патріот України"

Dec 28, 2011 14:17


У Харкові, 27 грудня, близько дев’ятої години вечора, біля під’їзду власного будинку було затримано Головного Провідника Організації “Патріот України” та СНА Андрія Білецького, повідомляє сайт Соціал-Національної Асамблеї.

Зараз він знаходиться в одному з ізоляторів тимчасового тримання (ІТТ) міста Харкова. Після розмови з адвокатом вдалось дізнатись що Андрію Білецькому інкримінують злочин за статею 187.2 (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Ці сфабриковані звинувачення пов’язані зі “справою Колесніка”, за якою за гратами вже знаходяться Віталій Княжеський та Ігор Михайленко.

Організація “Патріот України” розцінює затримання Андрія Білецького як ще одну зухвалу спробу нейтралізації непідконтрольних владі українських організацій, а також продовження політичних репресій проти націоналістів.

29 грудня о 12.30 в інформаційному агентстві “УНІАН” відбудеться прес-конференція на тему: "Затримання Головного Провідника Організації Патріот України та Соціал-Національної Асамблеї Андрія Білецького. Продовження політичних репресій проти непідконтрольних владі громадських організацій".

В прес-конференції братимуть участь: народний депутат України Андрій Павловський, ідеологічний референт організації “Патріот України” та СНА Олег Однороженко, керівник КМГО “Патріот України” Євген Комісар, координатор Комітету визволення політв’язнів Микола Коханівський.
Адреса: м.Київ, вул. Хрещатик, 4, інформаційне агентство “УНІАН”
Контактний телефон: 063-414-02-96

репресії, харків, патріот україни, сна

Previous post Next post
Up