І знову про міліцейські катування, а також про люстрацію

Dec 06, 2011 16:03

image Click to view



До Вашої уваги - відео-інтерв’ю з Олександром Ушинським. Це директор Асоціації дослідників голодоморів в Україні, заступник голови УРП, вже немолодий чоловік, якого під час відзначення Дня свободи на Майдані 22 листопада затримали і піддали тортурам "Беркути". Про що він і розповідає в усіх подробицях.
Сьогодні був суд над Ушинським, який перенесли на 13-е, бо мають з’явитися свідки захисту, які бачили, як усе було насправді.

А у мене з цього приводу - невеличкий креатив. Під час виборів Володимир Литвин проводив свою кампанію під слоганом "Країні потрібен Литвин", а дотепники фотошопили його лайтбокси: "Країні потрібен грузин", і замість фото Литвина вставляли фото Сталіна :) Так ось, продовження теми:




І, відповідно, пропозиція. Кожна опозиційна політсила і кожен політик чи громадський діяч має задекларувати, що добиватиметься повної люстрації міліції, тобто звільнення усіх міліціонерів і заміни їх іншими, як це було зроблено у Грузії. Відтоді там немає проблем з корупцією і міліцейським бєспрєдєлом.
У нашій державі ця ракова пухлина настілька запущена, що без такої люстрації подолати бєспрєдєл неможливо.

Хто з опозиціонерів чітко не висловить свою позицію з цього приводу, той до Блоку Грузина не прийматиметься і вважатиметься базікалом :)

Як вам ідея? ;)

блок грузина, бєспрєдєл, мєнти, грузія

Previous post Next post
Up