Свободівці пікетували суд з вимогою повернути Києву районні ради (фото)

Nov 10, 2011 23:40





10 листопада 2011 року активісти київської "Свободи" пікетували Окружний адміністративний суд міста Києва з вимогою задовольнити позов Станіслава Бєляєва та відмінити рішення про скасування районних рад у місті Києві.

Суд, до речі, знаходиться на вулиці Командарма Камєнєва. У нашій столиці, уявіть собі, ще досі є такі назви :(

Померзнути свободівцям довелося доволі довго. Поки суддя витримувала перерву, розглядаючи клопотання про власний відвід, вони зігрівалися скандуванням "Києву - районні ради!" тощо. Врешті-решт розгляд справи було перенесено на 18 листопада.

"Сьогодні сторона позивача подавала клопотання про відвід судді Вікторії Шарпакової, - коментує ситуацію юрист Станіслав Бєляєв, - з мотивів того, що у березні суддя Шарпакова вже відмовила у відкритті провадження. Її рішення було скасоване судом апеляційної інстанції і повернуто на розгляд по суті. Але вона відмовила у задоволенні клопотання про свій відвід з мотивів його необґрунтованості.

Сьогодні вона відклала засідання на 18 листопада на 13:00, оскільки сторона відповідача, тобто, представник Київради, не надала копію оскаржуваного нами рішення про ліквідацію районних рад. Незрозуміло чому, навіщо суддя то вимагає, але її мотивація така, що сторони мають надавати ті документи, на які вони посилаються у своїх клопотаннях чи запереченнях. Однак це рішення офіційно опубліковане у газеті "Хрещатик" - офіційному органі Київради, і є загальнодоступним".

















свобода, київ, суд, київрада

Previous post Next post
Up