Перший пішов!

Nov 07, 2011 20:26


Ще влітку я стояла під Печерським судом з плакатом: "Звільнити Луценка і Могильова". Половина вже здійснилася - мого старого друга Могильова (два обшуки, брехня про мене у парламенті) нарешті зняли з посади. Щоправда, поки що не так, як треба було б - призначили головним у Криму.

Вочевидь, звільнити його зовсім Янукович не має влади, адже призначав Могильова не він, а Путін. Буде тепер агент впливу Могильов відколювати від України Крим.

Є й плюси. По-перше, безпосереднього доступу до президентського тіла, який має головмєнт, у Могильова вже не буде. Не інакше, Янукович усунув його від себе за те, що Могильов (а схоже, що це був саме він) згодував президенту дезу про масове озброєння опозиції. Вважав, вочевидь, що Янукович буде тихо дрижати і в усьому слухатись свого міністра, дозволяючи розправлятися з усіма, з ким накаже Путін. А Янукович дрижати-то дрижить, але, крім цього, ще й ляпає язиком :) Отже, президент вчергове виставив себе на посміховисько - адже швидко сфальсифікувати дані про масове озброєння опозиціонерів неможливо. Можна підкинути комусь ствола (а то й реального знайти) і катувати доти, доки людина не зізнається, що планувала з нього застрелити Януковича. Але на масове озброєння це аж ніяк не катить.


По-друге, прем’єр-міністра Крима у майбутньому можна буде тихо і спокійно зняти за розвал економіки. І жодної політики :)

Як працював Могильов, видно хоча б з того, що сьогодні його "орли" всупереч рішенню суду пропустили комуністів на Хрещатик і побили націоналістів, які намагалися цьому перешкодити. Оскільки наші суди лише юридично оформлюють бажання влади - значить, "орли" діяли всупереч Януковичу, який з якихось своїх міркувань хотів, щоб цього дня було все тихо. Може, просто голова у нього боліла.

Незважаючи на відставку Могильова, підсумки 7 листопада сумні. Комуністи гуляють Хрещатиком і відкривають у Запоріжжі нового Сталіна, по Севастополю катаються "сталінобуси" і так далі. Між тим, комуністи знищили на порядок більше українців, ніж нацисти. Це не привід виправдовувати нацизм - але це надвагома підстава, щоб заборонити комунізм - як бузувірську людиноненависницьку ідеологію.

Висновок, як завжди, той самий: треба брати владу. І тоді тих, хто щось таке встановив або запустив, можна буде знайти і посадити з конфіскацією. Бо поки такими проблемами займатимуться, як зараз, патріотичні хлопці - їх ловитимуть і саджатимуть, а знищене ними відновлюватимуть - аж поки не закінчаться хлопці.
Сподіватися на те, що газорублі на різні "сталінобуси" вичерпаються раніше - безглуздо. Цього не буде, поки у Росії є газ на експорт.

Мені здається, що нового запорізького Сталіна вже ніхто не зачепить. Якщо я помиляюся - ну, ще когось потримають кілька місяців у СІЗО, і третього Сталіна вже точно ніхто не зачепить. Отже, брати владу, і хай у СІЗО сидять вони.

могильов, запоріжжя, комуністи

Previous post Next post
Up