Leave a comment

ext_381071 October 13 2011, 19:32:07 UTC
5. Янукович уходить в опозицію.
6. Тимошенко починає реприватизаці/. В Україні зникає промисловість.
7. Тимошенко бореться з валютними спекулянтами. Один долар США коштує всього 1 500 000 кривнє-карбованців. Середня зарплата українця сягає 15 000 000 гривне-карбованців.
8. Тимошенко починає боротьбу за споживчий кошик. В Україні зникають цукор, масло і ковбаса (ніхто не знає з чого вона зроблена, адже м'ясо в Україні традиційно зникло з чергових приходом до влади Тимошенко).
9. Вищий суд забороняє не тільки критикувати Тимошенко, але й не хвалити її. Кожен громадянин зобов'язаний зареєструвати на "Українській Правді" та писати 3 коментаря на день у хвалу Юлії Володимирівни (відповідальний за виконання: Семинога).
10. Права рука Юлії Тимошенко проводить прессконференцію на якій звинувачує ліву руку Юлії Тимошенко у корупції і зраді національних інтересів.
11. Ліва рука Юлії Тимошенко переходить в опозицію.
12. У парламенті виникає коаліція лівої руки та коаліції правої руки Юлії Тимошенко. Обидві стверджують що в них входить 451 депутат. Ходять чутки про депутатську группу вуха Юлії Тимошенко і незалежного депутата Апендикса. Хтось реєструє міжнародну громадську організацію Coalition for the Liberation of Itinerant Tree-Dwellers Yulia Tymoshenko.
13. Ліва рука Юлії Тимошенко в зв'язку кризою скасовує всі вибори і назавжди.
14. Вибори все-одно проходять. На них виграє Віктор Янукович.
15. Депутатські фракції Лівої руки Юлії Тимошенко та Правої руки Юлії Тимошенко входять в склад Партії Регіонів. Права рука Юлії Тимошенко закликає голосувати за Віктора Януковича щоб недопустити виграшу Лівої руки Юлії Тимошенко яка "абсолютно продалась олігархічним кланам".
16. Віктор Янукович знов стає Президентом. Ліва рука Юлії Тимошенко стає головою юридичного департаменту Віктора Януковича та доводить всі кримінальні справи Юлії Тимошенко до суду.
17. Юлія Тимошенко знову сідає та грати і вимагає декриміналізувати весь Кримінальний Кодекс включно з зґвалтуванням великої рогатої худоби зі смертельним наслідком.

Reply

ext_246802 October 14 2011, 06:33:52 UTC
Влучно. Той випадок , коли коментар адекватнiший,чим оригiнал.. При усiй повазi до Оленки...

Reply

kostyantyn1979 October 14 2011, 09:26:29 UTC
Браво!!!

Reply


Leave a comment

Up