Марш здорової молоді у Луцьку (фото)

Sep 22, 2011 12:43


21 вересня о 16:00 в Луцьку відбувся Марш здорової молоді. Метою заходу є висловлення протесту проти поширення алкоголізму, наркоманії та тютюнопаління серед молоді України і Луцька зокрема, та пропаганда здорового способу життя, повідомили у ВОО "Національний альянс", що є організатором акції.

Учасники заходу, серед яких, окрім Національного Альянсу, були: Волиньбаскет, Пласт, Street Workout, Українська народна молодь, студенти факультетів фізичного виховання, а також боксери, велосепидисти та всі бажаючі пройшли від Театрального майдану до Київського майдану, де активістам молодіжних спортивних організацій було надане слово. Під час ходи були роздані інформаційні буклети, в яких містилась інформація про згубний вплив шкідливих звичок. В підсумку маршу був проведений флеш-моб під час якого було знищено макети злісних ворогів молоді - цигарок та горілки.

Члени ВОО "Національний Альянс" подали лист-звернення до Волинської облдержадміністрації, в якому висунули вимоги щодо покращення умов для розвитку фізично здорової особистості та заборони реклами і продажу алкогольних та тютюнових виробів поблизу навчальних закладів.

Марш пройшов без будь-якої політичної агітації.



























марш, молодь, луцьк

Previous post Next post
Up