Суддя винесла міліціонеру, що побив чоловіка на Херсонщині, "пом’якшувальний вирок".

Jul 22, 2011 18:12


Пам’ятаєте, я писала рік тому, як у місті Каланчак на Херсонщині менти побили молодого чоловіка, Олександра Смірнова (на фото)?
http://bilozerska.livejournal.com/269325.html

Весь цей рік тривали суди, про те, чим вони закінчилися, сьогодні написала сестра Олександра, відома вам Юля Смірнова vilna27:

"Сьогодні, 22 липня о 15:30 в смт Каланчак Херсонської обл, голова суду Живцова Олена Анатоліївна винесла вирок по справі мого брата. Нагадаю, що минулого року в червні було скоєнно злочин щодо мого рідного брата. В смт Каланчак його побили троє ментів: один з них колишній мент Доценко О.В., який на той момент працював в Херсонській охоронній фірмі "Кріс" охоронником, два інші місцевих мента Безуглов і Попков. Саме цікаво те, що всю винну скинули на Доценка О.В., а ці двоє типу, як свідки виступили. Спочатку їх відсторонили від обов"язків,але тепер вони знову працюють!?!?!?!?!
Більше року пройшло і суддя нарешті винесла вирок!

Але ще трішки передісторії до винесення вироку.
У вівторок, 19 липня, відбулось судове засідання, де Доценко О.В. з"явився без адвоката і приніс купу паперів. Як оказується, він звільнився з охоронної фірми "Кріс", і з листопада 2010 року працює на невідомій мені фірмі в Херсоні менеджером (також не знаю менеджером якої ланки). Так ось ці папери, то прохання колективу про пом"якшувальний вирок для підсудимого. Його (невідомий для мене) колектив бере на поруки, але підписи кожного з членів колективу не було, лише підпис директора фірми. Значить, суддя прийняла цю заяву як від директора, а не від колективу, який саме взяв на поруки пудсудимого. Сам Доценко О.В. визнав себе ВИННИМ, хоча до цього визнавав себе невинним і шукав постійно свідків, які свідчили на його користь. Хитрий хід - визнати себе винним і купити собі "роботу і колектив, який бере тебе на поруки".

Тепер повертаємось до вироку судді. Сьогодні на судовому засіданні були присутні: голова суду Живцова Олена Анатоліївна, яка винесла вирок по справі, прокурор Кутурланов Ігор Анатолійович(не місцевий, працює недавно в Каланчацькому суді), секретар Мазур Люба, наш адвокат, я і Доценко О.В. Суд тривав 10 хвилин, до речі, мав початись о 15:30, але прокурор прийшов о 15:40, тому ми ще чекали на прокурора і потім почалось судове засідання. Було записано протокол (у вівторок, коли відбувся суд, протокол ніхто не вів, і ніхто нічого не записував, а сьогодні було записано все. Виходить, у нас суд працює, як йому заманеться, або як заманеться судді?!!!). Суддя Живцова О.А. прийняла все від підсудного і винесла вирок: "Оскільки підсудний Доценко О.В. визнав свою вину і його бере на поруки весь колектив, оскільки у нього бездоганна репутація на роботі, то винести йому пом’якшувальний вирок". Ось і все! А ще вона додала, якщо ми з рішенням суду не погоджуємось, то не протязі 7 днів маємо оскаржити вирок в Апеляційному Суді Херсону. Так воно і буде! Ми не погоджуємось і пишемо оскарження на вирок судді Живцової О.А. в Апеляційний Суд!
А далі продовження слідує :)

Пі.Сі. Забула додати, що вчора, в четверг 21 липня об 11:00, був дзвінок на номер брата від Доценка О.В. Він хотів поговорити "по -чоловічому". Але брат відмовив і сьогодні ми передали заяву судді про те, що брат не визнає признання Доценка О.В. щирими і вимагає його покарання. Суддя Живцова О.А. сказала, що ця заява є лише "думкою". Ось так!

Далі буде..."

херсон, бєспрєдєл, суд

Previous post Next post
Up