Провокація, на яку не можна було не піддатися (Моя колонка на "Українському Тижні")

May 11, 2011 12:16

9 травня, Львів: провокація, на яку не можна було не піддатися

Ні для кого не є секретом, що у Кремля більше ресурсів для пропаганди, ніж у нас. В результаті півсвіту вже облетіли кадри, як злі неонацисти не пускають бабусь-ветеранів вшанувати у Львові могили загиблих у Другу світову


Read more... )

львів, статті мої

Leave a comment

robitnuk May 11 2011, 16:35:11 UTC
>>> і революція, і дві України

Дай БОГ!
Знаєте, я подивився концерт з Харкову (до речі цікаво чому перший національний транслював концерт з Харкова а не Києва - хочуть перенести столицю?) і подивився як трясла булками камєнська і "патап", потомствєний какл з обличчям не обезображеним інтелектом, і зрозумів що з такими "українцями" мені не по дорозі. Нехай варяться в власному соку, тим більше, хохол, все рівно не здатен нічого створювати.

Так що я тепер повністтю за розділ, хоча і раніше був за, але тепер всіма руками. Інша справа щоб він був справедливий. А відділити одну галичину - це "малой кроввю" кацапам задавити Україну. Ви знаєте в чім користь цих подій? Кацапи побачили вкотре що Львів це не московія. Що переломити Львів можна тільки геноцидом і або/переселенням сюди нових кацапів.
Треба працювати так само як в Львові і на Волині, особлива увага де Закарпаття де москальство нажаль дуже сильно і багато всяких довбнів які вірять в інтернаціоналізм, і на Буковині, і на Поділлі, і в КИєві.
Вони повинні бачити що це НЕ МОСКВІЯ. Треба набирати очки перед розділом. А то зараз тільки Галичина більш мен активна. А центр взагалі... Пассіонарності нуль, лягають під того кого скажуть.

Reply


Leave a comment

Up