Українці зустрічають 9 травня :))

May 10, 2011 18:10

КИЯНИ:

image Click to view



Коментар від Юлі Смірнової vilna27:Ранок почався дуже дуже рано...Почалось все спокійно для Києва, але з червоною шматою поруч з державним прапором. Для мене був шок, чесно кажучи, побачити цю ганчірку поруч з жовто-блакитним державним прапором на будівлі ГПУ, ЦВК, Українського Будинку та Телерадіокомпанії України.

А саме більше здивувало те, що ця червона шмата висіла на Будинку Меблів, що біля м. Дружби Народів.
Як би це краще описати свої почуття злості, коли я бачила совкову ганчірку поруч з нашим ПРАПОРОМ, символом нашої ДЕРЖАВИ. Сказати, що я була зла, нічого не сказати, я просто збожеволіла від люті, побачивши цей непотріб. Намагались його зняти, але не змогли. Вночі охороняли ГПУ і ЦВК, Будинок меблів так, що мабуть Президента США так не охороняють. Що саме цікаво, що молоді патріотичної було багато, яка просто ще до 1:00 ночі всі ганчір'я познімали і пошматували. Шкода, що мені не дісталось, але я задовольнила себе іншою не менш цікавою акцією:).

Ви знаєте, як на мене, це добре, що ті ганчірки висіли на таких будівлях, це ілюстрація того, що ГПУ та ЦВК - влада проросійська, яка своєю БРЕХНЕЮ та ДІЯМИ робить все, щоб знищити Україну. Це наглядова картинка для українців, щоб зрозуміти, що ОКУПАЦІЯ нашої країни довершує свій початок. Я не кажу, що це кінець окупації, лише початок. Бо яким буде кінець вирішувати нам. Бо лише ми здатні БОРОТИСЬ і ЗАХИЩАТИ інтереси нашої НАЦІЇ!
Я ВІРЮ! - такий у мене статус. Отже, я ВІРЮ, що ми все зможемо. Вони хочуть нас потопити, але не вийде.
Я на власні очі бачила молодь, яка почала зривати ганчірки совкові і шматувати їх. Цієї молоді було достатньо, ніж очікувала я! Це значить, що боротьба набирає обертів і що тепер нас стає більше.
Закінчу словами Т. Г. Шевченка "Борітеся - поборите! Вам Бог допомагає!".

image Click to view



ЧЕРНІГІВЧАНИ:

image Click to view



БІЛА ЦЕРКВА:



Пише z_g_o_n_n_i_k: "9.05.11, Біла Церква, у сотні метрів від мене. Червоний прапор із серпом та молотом, що його комуністи встановили вчора на башті цього Т34/85, сьогодні вночі було здерто. Комуністи в шоці, міліція біснується, запаски нема, перехожі не стримують регіт, мітинг починається без прапора".

київ, акції прямої дії

Previous post Next post
Up