Автор цього листа піде під суд

Feb 18, 2011 13:31


Якщо цей документ не фальшивка, то після того, як зміниться влада, полковник міліції С.С.Яцух піде під суд як організатор політичних репресій і подільник кримінальних злочинців-шантажистів, бо він прикриває їх, свідомо пускаючи слідство хибним шляхом.

І я особисто зобов'язуюсь висвітлювати цей судовий процес.

Той, хто подзвонив про замінування, вимагав лише грошей. Отже, хто він?
Або агент якихось силових структур і цього листа з вимогами вони самі і написали (думаю, чесно кажучи, або на ФСБ, або на нашу міліцію. На СБУ не думаю, бо існування навіть таких недотерористів було б серйозним проколом у їхній роботі, їм цього не треба).
Або це справді кримінальний злочинець, який хоче таким чином отримати велику суму грошей. (У це я не вірю, бо занадто синхронно такі випадки відбуваються у багатьох містах, але версії треба перевіряти всі).

В обох випадках - до чого тут активісти націоналістичних організацій? Тільки до того, що лист написано українською мовою (якщо ще менти його не переклали) - у державі Україна, де вона є єдиною державною мовою??
І до чого тут взагалі активісти політичних і громадських організацій? І по якому праву можна знімати відбитки пальців у людей тільки за те, що вони належать до політичної партії чи громадської організації?

Те, що подія трапилася у Черкасах, а міліцейський лист адресований у Тернопіль, може означати лише те, що такі листи надсилають зараз у всі області, а це, в свою чергу, означає тотальне полювання на націоналістів, по всій Україні. І я не вірю, на жаль, що цим займається один працюючий в інтересах сусідньої держави полковник.

Ще одне питання. Отримати список зареєстрованих в області чи районі осередків політичних і громадських організацій і прізвища їх голів зовсім неважко. А от як бути зі списком членів? Ця інформація, яка не є відкритою, як правило, знаходиться у голів осередків. Значить - повальні обшуки, вилучення техніки і носіїв. А на якій підставі? При яких завгодно "натяжках" всі ці люди не можуть мати відношення до анонімних телефонних шантажистів.

І чому, до речі, мєнти лізуть у парафію СБУ - займаються політичними організаціями? Чим тоді СБУ займатиметься - кишенькових злодіїв ловитиме?

Коротше, сидіти полковнику Яцуху - не пересидіти. Якщо це, звісно, не наклеп на нього якихось його особистих ворогів. Але не схоже - адже громадських активістів у Черкасах і не тільки дійсно обшукують.

Фото документу взято звідси: http://a-ingwar.blogspot.com/2011/02/blog-post_17.html

репресії, бєспрєдєл, мєнти, черкаси

Previous post Next post
Up