ВО "Свобода" проти пропаганди збочень

Dec 11, 2010 17:37



Починаю викладати фотозвіти, не у хронологічному порядку, а як мені швидше :) Коротше, сьогодні було три акції - об 11:30 під КМДА проти церковного рейдерства, о 12:00 біля метро "Арсенальна" свободівська акція за традиційні сімейні цінності, і о 12:30 - організована ліваками і "нетрадиційниками" акція "АнтиЙолка".

Початок першої акції відклався майже на півгодини через проблеми з електрогенератором, без якого не працювала озвучка, і через це на початок другої акції я спізнилася хвилин на 20.

Як пояснив мені голова Київської "Свободи" Андрій Іллєнко, першопочатково ліві і захисники секс-меншин планували свою акцію на Арсенальній - проти фашизму і гомофобії, а по суті, за пропаганду збочень. Але, довідавшись, що там само буде "Свобода", вони перенесли акцію на Хрещатик і змінили її гасла, висунувши наперед соціальні питання. Звісно ж, виступати проти соціальних утисків може хто завгодно, а от акції за статеві збочення і проти націоналістів неприпустимі.

Андрій Іллєнко виступив перед членами своєї організації, після чого частина свободівців розійшлися, а частина пішли на Хрещатик подивитися :) Далі буде.






Андрій Іллєнко і його заступник Руслан Андрійко


свобода, сексуальні меншини, акції, фото

Previous post Next post
Up