Олексій Ярославцев балотується на мера Одеси. Від ВО "Свобода"

Aug 13, 2010 14:30



(По-русски читать тут)
Вчора мій партнер по ІА "Поряд з вами" Олексій Ярославцев провів переговори із головою одеської "Свободи" Павлом Кириленком і досяг попередньої домовленості, що йтиме на вибори мера від "Свободи"!

"12 серпня в телефонному режимі відбулися переговори з декількома представниками одеських партійних організацій, по закінченню яких було прийнято рішення про зустріч з керівництвом одеської организації ВО «Свобода».

Під час зустрічі лідер одеської обласної організації партії ВО «Свобода» Павло Кириленко та майбутній кандидат на посаду міського голови Олексій Ярославцев обмінялися баченням передвиборчої ситуації, що склалася в Одесі, а також виклали загальні концепції передвиборних програм.

Також на зустрічі було ухвалена попередня згода про підтримку кандидатури Ярославцева на посаду міського голови та загальне сприяння в просуванні партії ВО «Свобода» на виборах до місцевої та обласної рад.

Рішення щодо висунення кандидата, відповідно до закону про місцеві ради, у встановленому порядку має ухвалити збір одеської міської організації партії".

свобода, одеса, френди

Previous post Next post
Up