А що в курінні може бути по-іншому? А мате я п'ю не з калебаси (посудина з висушеної шкіри гарбуза), а по-солдатськи, з кружки. Може, не романтично, але смак мате відчутній. До речі, заварювати заварку можна тричі, друга вважається самою смачною. Ось так.
якщо собі купити, то не так вже й дорого буде))) В мене немає, але в ліпшого друга є... Головне,- не вживати алкоголю при кальянокурінні. І не заливати в кальян міцних напоїв. Міцніше за вино,- вже занадто. А от через молоко чи кагор досить таки непогано. Якщо не часто.
Comments 82
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Компромат вийшов цікавим.
Reply
До речі, щоб курити кальян, не треба бути курцем. Там все якось по-іншому.
Reply
А мате я п'ю не з калебаси (посудина з висушеної шкіри гарбуза), а по-солдатськи, з кружки. Може, не романтично, але смак мате відчутній. До речі, заварювати заварку можна тричі, друга вважається самою смачною. Ось так.
Reply
Reply
Ошибаются те и другие - это привал.
Reply
Reply
Reply
Reply
В мене немає, але в ліпшого друга є... Головне,- не вживати алкоголю при кальянокурінні. І не заливати в кальян міцних напоїв. Міцніше за вино,- вже занадто.
А от через молоко чи кагор досить таки непогано. Якщо не часто.
Reply
Leave a comment