Leave a comment

продовження litavytsya January 2 2010, 15:31:25 UTC
На цей момент вже написана заява в міліцію з приводу нападу на Державний Прапор України, і ми сподіваємося, що винні будуть покарані. За нашою інформацією цими бандитами були "козаки" з організації "Козацьке Військо Запорізьке Низове" під керівництвом отамана Панченка, відомого своєю антиукраїнською та антидержавною позицією.
Близько 19.00 націоналісти зібралися на площі біля Запорізької обласної ради. Голова ЗОО ВО "Свобода" Віталій Подлобніков, як довірена особа кандидата в Президенти України Олега Тягнибока, взяв слово перед зібранням. Посеред виступу без всяких пояснень його зупинила міліція і почала відводити до автозаку. Мегафон він передав Ігорю Артюшенко. Голова Організації "НЕБО" не встиг вимовити і речення, як його теж забрали.
Таким чином обезголовивши організації, що ініціювали захід, міліція наказала націоналістам розходитися.
Тепер на Голів організацій чекає суд, їх звинувачують у незаконному проведенні масового заходу. Зі свого боку, Голова Організації "НЕБО" та Голова ЗОО ВО "Свобода" напишуть заяви щодо неправомірних дій правоохоронних органів.
Також залишається на совісті міліції та прокуратури справа щодо нападу на Державний Прапор.

Reply

Re: продовження bilozerska January 2 2010, 15:43:42 UTC
Звіт хороший, поставлю. Але чий він? "Наша організація" - це "НЕБО"?
Фотки скидайте мені на bilozerska(собака)ukr.net, які є. Без фоток такий довгий текст не виглядатиме. Давайте фотки, відео вже є - і одразу розміщу.

Reply

Re: продовження litavytsya January 2 2010, 15:49:51 UTC
))))
так, забула дописати ))))
звіт Організації "НЕБО" )))

зараз скину фотки.

дякую Вам красно )))

Reply


Leave a comment

Up