Leave a comment

dukich November 27 2009, 19:31:54 UTC
...
Не хочу нікого образити, але те що сьогодні сталося - це Провал.
Все по старому сценарію:
1) комуністи окуповують свою територію ще зранку і думають що всіх бандерівців повішають вздовж бульвару.
2) приходять націоналісти і думають що комуняки їм дозволять знову розстрощити ідола, при цьому будуть пригощати чаєм та пиріжками з яблуками, а менти будуть казати де краще вдарити.
3) приходять мусара і обламують всіх.
Але по факту:
5 чоловік потрапили в мусарку, з яким двоє отримали травми. Кілька плям на Леніні, яких наступного дня вже не буде і сліду. Тобто люди потрапили в мусарку марно. люди отримали травми марно. одне питання - нах..я?
Ще більше вразило ось це:
"Двоє наших хлопців-націоналістів сіли у маршрутку і, коли проїздили повз їхнє збіговисько, закидали їх з вікна яйцями."
"Насправді плям було три - просто не встигла забігти з іншого ракурсу"
"Вікторія висмикнула мене на "акцію відплати". Вони з 17-річним сином Віталіком підбігли до пам’ятника, коли там ще були мєнти і комуняки, і дуже якісно закидали його яйцями з фарбою. "
_____________________
Ви там пишете про це, наче ці двоє хлопців заклали вибухівку під памятником, описуєте кожну пляму фарби наче вибух від снаряду а Віа взагалі командир партизанського загону.

Отв такі моменти мені соромно, що деякі люди називают ьсебе націоналістами.

Reply

angry_observer November 27 2009, 20:34:54 UTC
Да, люди буквально ні за що по голові отримали. І добре, що їх ще в мусарні не потовкли.

Reply

someone_ua November 27 2009, 20:41:11 UTC
- Миколо, а пішли москалів бити
- Пішли. А якщо вони нас?
- А нас-то за що?

)))

Reply

bilozerska November 27 2009, 23:53:05 UTC
1. Націоналісти могли прийти туди коли завгодно, хоч за тиждень. Але зайняти місце не могли, бо біля пам’ятника постійно чергувала найнята комуняками охорона. Її можна було побити і прогнати, але далі довелося б тікати, бо якщо зайняти місце і стояти, комуняки викликали б мєнтів, і "Беркут" "прийняв" би молодших, а старших відтіснив від пам’ятника.

2. Ніхто не думав, що дозволять, але якщо не піднімати бучу, то питання будуть вважати закритим, і Ленін стоятиме там до другого пришестя.

3. Ні, не марно. Ці люди - ланки бучі, яка постійно має тривати навколо пам’ятника. Поки влада не вирішить, що простіше його знести, ніж мати такий клопіт.

Так, Леніна бажано було б не залити фарбою, а підірвати вибухівкою. Але це означало б сісти на кілька років, якщо не постраждають люди, або мало не пожиттєво, якщо хтось постраждає (а в самому центрі Києва щось підірвати так, щоб ніхто не постраждав, важко).
Якби навіть і знайшлись такі люди - чи доцільні були б їхні жертви, адже пам’ятник все одно простоїть менше, ніж вони сидітимуть.

Крім того, я давня прихильниця ідеї: не можеш, образно кажучи, кинути гранату - кинь яйце. Це краще, ніж нічого не кидати.
Крім того, і яйце може змінити долю країни - всі пам’ятаємо приклад з Януковичем. Якби не той хлопчина, що кинув яйце, Янукович виграв би вибори. Бо після яйця він став не страшним, а смішним, і багато хто наважився на бунт.

Reply

rheinmetal November 29 2009, 20:55:12 UTC
Коханівський роз'їбашив башню і все-одно "дурак".

як же "так як треба"?

Reply


Leave a comment

Up