Акція ВО "Свобода" проти нелегальної міграції

Nov 27, 2009 02:46





(По-русски читать тут)
26 листопада ВО «Свобода» провела в Києві ходу проти нелегальної міграції, з вимогою розірвати угоду з ЄС про реадмісію, згідно з якою після 1 січня до України мають повернути величезну кількість нелегальних мігрантів, які нібито потрапили до ЄС з території України.
Докладніше про ситуацію з нелегалами і вимоги «Свободи» тут, а зараз про саму акцію.





Біля п’ятисот учасників зібралися на шосту на Михайлівській площі, біля пам’ятника княгині Ользі. Не гаючи зайвого часу, пошикувалися в колону і рушили по вулиці Володимирській, потім по Прорізній і через Хрещатик на Майдан, де провели невеликий мітинг.




Найбільш бойова частина колони :)





Попереду несли гасло: «Лишаймося господарями власної землі!». Ще були гасла: «Нелегальні іммігранти - загроза безпеці кожного!», «Нелегали несуть: етнічну злочинність, екзотичні хвороби, погіршення якості життя», «Зупинимо міграцію!», «Вимагаємо розірвати угоду про реадмісію з Євросоюзом!», «Нелегали, геть додому!», «Україна належить українцям».




На вул.Прорізній

Дорогою лунали звичайні для всіх правих акцій кричалки «Слава Україні - Героям Слава!» і «Слава Нації! Смерть ворогам!», а також «Зупинимо міграцію, врятуємо Націю!», «Нелегали, геть додому!», «Вийди на вулицю, поверни собі місто!», а також - оскільки комуняки зранку відкривають свого Леніна - «Геть Леніна з Києва!».








Хрещатик



Найменшенька агітаторка

Коли дійшли до Майдану, там уже чекала звукопідсилююча апаратура, лунали українські пісні, на весь Майдан було оголошено про початок мітингу. Коли учасники ходи перетинали Хрещатик і піднімалися сходами до монументу Незалежності, запустили пісню «Йде січове військо та співає стиха: «Як поборем воріженьків, не буде в нас лиха!». Це справило враження.











Заступник голови ВО «Свобода», голова Київської організації Андрій МОХНИК коротко розповів про суть угоди про реадмісію і передав слово своєму заступникові, координатору акції проти нелегальної міграції Андрієві Іллєнку.



Андрій ІЛЛЄНКО: «Сьогодні, під прикриттям нашої корумпованої лжееліти, під аплодисменти ліберального Євросоюзу, під толерантні вигуки ми бачимо, що Українську Націю намагаються витіснити з рідної землі, а на місце українців заселити мігрантів з країн третього світу. Здійснюється тихий, але плановий геноцид».



Далі Іллєнко розповів, що 7 млн. українців працездатного віку виїхали за кордон, а на їхнє місце приїхали 7 млн. мігрантів. Скоро у найбільших українських містах будуть утворені етнічні райони, куди людям з європейською зовнішністю буде небезпечно заходити. «Якщо ми негайно не скасуємо ганебний договір про реадмісію і не приймемо новий закон про громадянство, у якому визначимо, що громадянство України може отримати лише етнічний українець або той, хто народився в Україні, якщо негайно не перекриємо канали для еміграції, не впорядкуємо наш східний кордон, то буде пізно».



Лідер гурту «Тінь Сонця» Сергій ВАСИЛЮК виконав пісню: «У цьому полі синьому, як льон…»



Журналіст, голова сумської «Свободи» Ігор МІРОШНИЧЕНКО підкреслив, що націоналісти не «наганяють хмар», вони вже давно над Україною - небезпека є реальною. Перерахував всі негаразди, якими загрожують України нелегали. Згадав етнічні мафії, лідери яких стріляють один одного, а гинуть при цьому українці, які в силу службових обов’язків змушені їх охороняти. «В одному з сумських вишів дагестанець є проректором. Він лобіює, щоб його співвітчизники вступали до вузів, і сьогодні на історичний факультет дагестанцям легше вступити, ніж українцям. За кілька років наших дітей будуть вчити дагестанці, араби, в’єтнамці, а наші люди будуть змушені їхати в Європу і бути там рабами у європейців. Нас не розцінюють як рівноправного партнера, а лише як буферну зону, куди можна скинути непотріб».







Далі Сергій ВАСИЛЮК заспівав прекрасную бойову пісню з ліричною назвою «Вишневий садок», яка подобається мені надзвичайно. Чую її вдруге (вперше - взимку біля «Арсенальної» на акції пам’яті Героїв Крут):
Рушник вишиваний, теплий хліб на столі,
Немає в світі рідніше землі.
Поки мої сади не стомились цвісти,
Мені є що сказати, є що відповісти!

До речі, Сергій Василюк - довірена особа кандидата на пост президента О.Тягнибока по Донецькій області. Хлопець не з боязких.








Художнє фото з Вікторією Омельченко

***********************************
…А я б на місці нашої влади запропонувала б ЄС таке вирішення проблеми: висилати нелегальних мігрантів не до нас, а у ті держави, громадянами яких вони є. За відмову назвати громадянство (або за невірно вказане громадянство) саджати до тюрми. Але не в ЄС, бо це невигідно: натовпи мігрантів-добровольців повалять у ці тюрми :).
Треба оголосити тендер серед усіх країн світу: хто за менші гроші візьметься утримувати у своїх тюрмах нелегалів. Туди й відправляти :) Зрозуміло, що це будуть за держави, які переможуть у тендері, і які там умови утримання :) І хай сидить, поки не згадає своє громадянство.

свобода, омельченко, нелегали, акції, тягнибок, фото, мохник

Previous post Next post
Up