Журналістку від "небажаної" політичної сили не пустили на прес-конференцію Яценюка

Nov 21, 2009 18:54

(По-русски читать тут)
18 листопада кандидат у Президенти України Арсеній Яценюк відвідав з агітаційним візитом Суми. На його прес-конференцію не пустили журналістку "небажаної політичної орієнтації". "Cпалили" під час реєстрації - у назві її ЗМІ було слово "Свобода". Охоронці вивели жінку з залу.

Виправдання таким діям могло б бути лише одне - якщо саме ця журналістка раніше "уславилась" нечемною провокаційною поведінкою (скажімо, під час прес-конференції жбурнула у когось яйцем або запитала у попереднього кандидата у президенти, що відвідав місто, чи то є правда, що він є педофілом :).

Якщо чогось подібного не було (а дуже схоже, що не було :), тоді це - звичайнісінький бєспрєдєл.

Я чудово розумію почуття співробітників прес-служби сумської "Свободи", які писали повідомлення про інцидент, але, на жаль, у ньому забагато дрібних нападок замість чіткого і стислого звинувачення по суті.

Не тим поганий Яценюк, що його білборди "кислотно-зелені і матрацеподібні", а сам він нібито є "побратимом Льоні-Космоса по зелених чоловічках". Конкретно в цьому випадку Яценюк поганий тим, що злякався відкритої дискусії і дав привід виборцям замислитись - а що нас чекало б, якби такий переміг?
Якщо вважаєш, що ти маєш рацію - не "забанюй" опонентів, виводячи їх із залу, а відверто і аргументовано захищай свою позицію. Бо інакше ти розписуєшся у тому, що здатен викликати оплески лише у проплаченої масовки.

свобода, вибори, журналістика, яценюк

Previous post Next post
Up