Газ і Газа - що між ними спільного?

Jan 06, 2009 02:59

Читать по-русски тут. Но комментировать просьба здесь :)

Про що всі останні дні гудить Мережа? Про ГАЗ і ГАЗУ.

Скільки доводилось чути від «патріотів старого зразку» про те, що треба нам брати приклад з євреїв, які «поставили свою націю на темі Холокосту». Мовляв, і нам треба більше плакатись, як нас усі гнобили і нищили, і будуть нам усі співчувати і допомагати.
Так ось: з моєї точки зору, якщо сучасні євреї і можуть у чомусь показати нам приклад - лише у тому, як не треба поводитись. Вони весь час воюють, але так, щоб, не дай Боже, ворог при цьому не надто постраждав.

Уявіть собі: двоє сваряться чи навіть б’ються. Третьому конфлікт не вигідний, йому треба їх помирити. На кого той третій буде тиснути, щоб пішов на поступки у конфлікті? На дикого і осатанілого, якому своє і чуже життя не дороге, чи на поміркованого і розсудливого? Питання риторичне.
То на кого буде тиснути Європа з приводу газу? На Росію чи на Україну?

Чехія чітко заявила, що Європа не збирається втручатися у газовий конфлікт між Росією та Україною, поки сама матиме газ.
Чи то чехи настільки лицемірні, чи, навпаки, настільки по-дружньому до нас ставляться, що натякають майже прямим текстом, що треба робити.

Перекрити російський газ, що йде до Європи. А почнуться «миротворчі погрози» - замінувати газопроводи. Продемонструвати характер. Тоді, як не парадоксально, Європа почне тиснути не на нас :)

http://bilozerska.livejournal.com/113266.html?format=light
http://deep-water.ru/?http://bilozerska.livejournal.com/113266.html

газ, рф, євреї, європа, геополітика

Previous post Next post
Up