Слінгозліт в Білому Слоні

Aug 08, 2015 09:51

Повернулись з Карпат і я зависла, то такий стан, коли не розуміш що і навіщо, коли є якесь відчуття себе несправжнього, і що це явно не моє місто. Це буває частіше за все коли повертаєшся з максимально вдалої подорожі, коли максимально випадаєш зі звичайного життя, змінюється оточення і картинка. І хоча у Карпатах був той самий чоловік і діти, і в Карпатах я зовсім не вперше, але то було якось інакше. По-перше стан, стан і відчуття. По-друге, люди, багато красивих і справжніх людей, і природніх, і діточок. Маленьких, зовсім малят, і дорослих, і всі вони гамоніли і поводились дуже природньо, а матусі то просто ловили їх, чи то годували, чи то вкладали спати, але по суті просто захищали і оберігали.




Це був Слінгозліт в Білому Слоні на березі Черемоша, недалеко від Дземброні. А Білий Слон, це абсолютне диво, бо побудований він людьми, дійсно закоханими в свою справу, і там є все що може знадобитись справжньому туристу, чи мандрівнику. Це не просто будиночки з дерева, оздоблені в карпатському стилі. Ні, це щось інше. Там дуже комфортно і затишно, до найближчого села 5 кілометрів, навкруги чудові краєвиди та небо, небо надзвичайне!

Так ось, ми ходили в гори з діточками, і то було зовсім не складно, бо хто хотів, міг спуститись раніше, а хто відчував більше сил, той ішов далі і вище. У вільний час і під час дощу ми робили шоколад (о, яка то була насолода!), плели мандали, діточки ліпили з солоного тіста та малювали, матусі мали багато розмов про годування груддю, слінгоносіння, народжування, виховання і подорожі. А ввечорі була вечірня ватра і посиденьки біля вогнища.

А татусям хлопці з Білого слона запропонували рафтінг Чорним Черемошом, навіть я мала радість взяти участь в сплаві на каяку, то справді захопливе дійство!! Ще була сауна, тарзанка, настільний футбол, велосипеди і телескоп. Так, ми бачили луну і кратери на ній! Луна красива!

Єдине - тижня мало, треба їхати на два! Обов'язково!

І величезна подяка Люсі, за ідею і організацію, за натхнення і посмішки і за щирість!!!

































слинг, путешествия, Алиса

Previous post Next post
Up