подорож

Jul 11, 2011 23:47


Інтернет рясніє повідомленнями про те, що дуже багато Черкащан цього літа відпочиватимуть на власному дивані.
Дійсно, багато моїх знайомих цього літа не планують подорож до моря. Хто по особистих причинах, хто по сімейних, а дехто і по фінансових. Я останній раз відпочивав у вересні 2009. Два останні роки були складними як фізично, так і морально та фінансово. Але ж відпочивати треба.
Вчора телеканал ICTV показав сюжет про те, що нині найдешевший нині відпочинок пропонує Болгарія. Манять і запрошують усіх Золоті піски. До речі, для усіх охочиш пропоную докладну карту.
От і я вирішив поніжитися цього літа на Болгарському пісочку.
На початку серпня  планую поїхати відпочити. Подорож на автомобілі. Країна для подорожі - Болгарія, але по дорозі проїду через пів України, усю Молдову, пів Румунії та пів Болгарії. Маршрут: Черкаси-Умань-Кишинів-Рені-Талац-Констанца-Варна (можливо Созополь). Подивитися буде що, позитивні враження гарантовано. Кілька днів можна поподорожувати по Болгарії. У Болгарії планую пляжний відпочинок та екскурсії по країні.
Маршрут розроблений. Із проблем лише відкриття візи. По грошах - дешевше Криму. Дорога хороша, їзда приємна. Що радує - можливість самому контролювати свій бюджет.
Якщо є бажаючі - приєднуйтеся.

подорожі, відпочинок, Болгарія, здоровя, літо, авто, дороги, пляж, гроші, туризм

Previous post Next post
Up