ОТПбанк клеїть рекламу на стовпах

Aug 08, 2013 11:29

04 квітня 2013 року о 10 годині 06 хвилин зафіксовано факт розклеювання оголошень про видачу кредиту на опорі ЛЕП (у невстановленому місці) на розі вул. Смілянської та вул. Гоголя громадянином Паламарчуком Р.О.
Адміністративна комісія Черкаської міської ради 17.04.2013 року видала постанову №161 щодо накладення штрафу на керуючого відділенням «Хрещатик «АТ «ОТПбанк» Паламарчука Руслана Олексійовича у сумі 1700 грн.
Не погоджуючись із рішенням адміністративної комісії Паламарчуком Р.О. було подано до Соснівського районного суду м. Черкаси позов до виконавчого комітету Черкаської міської ради про скасування постанови адміністративної комісії. Працівниками управління інспектування було подано до суду заперечення проти позовних вимог Паламарчука Р.О.

Суддя Соснівського районного суду м. Черкаси Пироженко С.А. 07.08.2013 року виніс постанову, якою відмовив Паламарчуку Р.О. в задоволенні позову. Отже, рішення адміністративної комісії правомірне і керуючий відділенням «Хрещатик «АТ «ОТПбанк» Паламарчук Р.О. за порушення Правил благоустрою міста має таки заплатити штраф у сумі 1700 грн.


штраф, суд, справедливість, банк, Муніципальна інспекція, реклама

Previous post Next post
Up