Рядовые Хунты теряют Веру в возможность Перемоги.

Sep 25, 2014 00:45

Оригинал взят у konung_ogin в З Мордокниги: Петро Олексійовичу! Я прошу вас добровільно покинути пост Президента України!
Дмитро Беспалий

Петро Олексійовичу! Я прошу вас добровільно покинути пост Президента України!

Сьогодні Порошенко іменем Української нації, іменем живих, померших та ненароджених Українців визнав себе винним в зраді національних інтересів, в зраді ідеалів за які боровся Євромайдан, в зраді власних вояків, в неадекватній оцінці ситуації на Донбасі, не вжиття першочергових заходів, в потуранні сепаратистам та ворогу Української народу, тощо.

Петро Олексійовичу! Я прошу вас добровільно покинути пост Президента України! Ви не впоралися із завданням зберегти Україну та перемогти у війні, ви зрадили нас, зрадили тих хто воює на Донбасі, зрадили тих хто воював, а також тих хто загинув під час Євромайдану.
Ви уже не Президент для більшості українців, тому, якщо ви добровільно не відмовитеся від влади, ми українці, змушені будемо вжити інші заходи примусу, але без застосування зброї, а зброя буде використана лише в тому випадку, якщо пси вашого режиму хай навіть дубинками, спробують розігнати нас, або переслідувати.
Ви нічим не відрізняєтеся від Януковича та Ющенка, ви увібрали від одного і другого все найгірше. Ви знаєте нас ніщо не зможе зупинити, тож вибір за вами, або ви добровільно йдете з посади, або вас чекає трибунал, а ще є і третій вихід - втеча до Ростова.

Ні, довго Потрох не протримається. Потрохового царювання 100 днів лише минуло, а народний гнів зростає як гірська лавина, а він все наступає на ті самі "золотобатонні" граблі. Вважаю, ще днів 30 йому залишилось, не більше. Майдани за національною традицією починаються в листопаді, але цей Майдан знесе верхівку зрадницької влади за декілька днів.






евродебилы, украина вперед, галичане, галиция, украинская культура

Previous post Next post
Up