20.04.14 Динамо Київ - Ворскла Полтава, УПЛ

Apr 29, 2014 11:57

Через проблеми з нетом, тільки зараз маю можливість виложити невеличкий звіт.

Добралися до столиці на собаках, за 5грн. В собакі час провели весело,а от в Гребінці уже настрою гуляти о 3ій годині ночі дуже не було. Сходили в церкву місцеву, і повернулися на вокзал.




В столиці чекали ще одного кореша, який останні роки живе тут, ще раз сходили в церкву замолити гріхи. Невеликий перекусон омлетом в макдональдсі, який що на вигляд, що на смак був (для мене) найгіршим виїздним сніданком.  Планували провести час в Межигірї, але виявилось що туди не зручно добиратися, відклали на колись. Частина наших все ж таки попала в ці заповідні края, фото на сайті http://coge.com.ua/.

Погнали на Майдан, в цей день ще був день Україно-Польської дружби. Підкріпилися якоїсь похльобки з сардельками, і на центральний пляж.












Після того як ми на д.н. одного з друганов відкрили сезон купання на Ворсклі, водичку в Дніпрі мали спробувати обов’язково. Багато рибаків, і екстремали з Полтави.




Після купання спать уже взагалі не хотілося, тому з хорошим настроєм видвигаємось на стад.

По дорозі зустріли Сергія Павличенка, це напевно головна подія виїзду, були дуже раді його бачити живим здоровим, в хорошому настрої.

Справедливість восторжествувала!


Сиділи на лавочках, до матчу ще година залишалась, до нас підійшов Володимир Мунтян, і подарував 5 квитків на футбол. Ми не зразу зрозуміли всю важливість зустрічі, так як довго перебували в стані шоку : )

На секторі 30ка полтавчан, та місцеві. Багато банерів. Перший тайм фанатіли постійно, майже безперервно. Команда вигравала завдяки голу Адіса Яховіча. Але в другому таймі вилучення Дедечка дуже ослабило нашу команду, як результат два необовякові пропущені голи вкінці зустрічі. Поразка.

Після матчу майже всі гравці підходять до гостьового сектору, дякуємо їм за гру. Підійшов навіть любитель по зловживати алкоголем Баранник.


В непоганому настрої вирішуємо ще трішки погуляти по столиці. Пізно вночі відправляємось додому, з чудовими враженнями, і новими знайомствами : )

http://coge.com.ua/

Previous post Next post
Up