Банду геть!арсенал гавно!Ворскла чемпіон!

May 18, 2013 00:29

В Полтаві сильна гроза. Але треба вже збиратися. Останній виїзд сезону. Їде сама основа!)
Завтра ж, крім футболу буде ще багато цікавого. Якщо все получиться, що задумав, то виїзд буде дуже цікавим.
Хоча, нецікавих виїздів не буває.
"Цілую в плечі, і до встечі"(с)


Звіт без фото, не звіт. А фото з Столиці тільки сьогодні мені скинули. Сумніваюсь що хтось його читатиме, бо сьогодні всі тільки і чекають на фінал Ліги Чемпіонів, а читати про те як фанатьйо з Полтави пробирались на матч з арсами  майже нікому не  цікаво.
Варіант доїхати до Києва тягою зразу відкинув, автобусу ніхто не організував, тому погнав на собаках. В теплу погоду це найкращий варіант. Літо, жара, виїзда.
На виїзд вибрався з великими проблемами. З практики в банку було нелегко відпроситися. Треба було встигнути добратися до Полтави, а потім уже до столиці. Можна було проще, виїхати з Миргорода, але роза в мене була в Полтаві. А без рози я не пробиваю виїзда. Ну майже.
Прибігаю на вокзал, в останню хвилину, ну як завжди, запригую в собаку. Зустріча веселу компанію яка складалась з талісмана нашого Гаркуші, Вітаса, Яни і одного  правого який гнав по своїх справах,і на матч ніяк не міг попасти. Не вистачало Анархіста, який все ж вирішив гнати тягою зранку.


Забігаючи наперед скажу, що на секторі нас було 13 чоловік, хотя ми розраховували на менше. 4 чоловіки ті що ми знали, підтянулись фанати з Миргорода, і навіть були представники 3го сектору + столична і наша кузьма яка матч провела стоячи і допомагали нам заряжати. Чисто полтавських супортерів було не так вже і багато :)
Продовжуємо. Дізнаюсь, що собака їде не як звичайно, з Полтави до Пирятина, а максимум до Лубен. Це все в звязку з маршем опозиції, і представники влади вирішили хоч якось зменшити кількість опозиціонерів.А від Лубен до Пирятина ще 30 км. В Пирятині ми вирішили що будемо добиратися по олдскулу тільки собаками, бо столиця нам вже надоїла, і все одно там крім продажних пенсіонерів і студентів  нічого не побачиш. Вся дорога була у нас звичайно повна угару. Деяких людей я досить давно не бачив, тому було що обговорити. Висажуємось в Лубнах. Спокійне провінційне містечко, зі своєю атмосферою. Тут вам і бійки стінка на стінку біля хлібних ларьків о 3ій ночі, і бидло-клуби, і стікера арсов навіть.Сподобалось.
О 6ій ранку виїдвигаємось уже в 4ох на Пирятин. Тут мало цікавого бо всі ніч не спавши дуже заморились, пішли на улюблене  наше місце в цих краях, стадіон. Виспались. Вообще цей стадіон дуже поулярне місце не тільки серед фанатів найкращого клубу в світі, тобто Ворскли. По наскальних малюнках, зроблених фарбою, та стікерами, з впевненістю можу сказати що і ті ж арси, і хохли тут бувають частенько.
Лубни мені більше сподобались. Та і циганів там поменше. Завітали в одну знайому кафешечку. На жаль, атмосфера там уже не та. Це інфа для своїх. Сподіваюсь, в "Берізку" повернеться ще та назабутня амосфера, яка нас так колись зачарувала.


В касах нам повідомляють, що електричка до Києва дорогенька, і вообще вона підвищеної комфортності. Вся ця комфорті, це виявляєтсья шторки на вікнах. Все.Укрзалізниця 3.14дораси!

В місті були тільки о 3ій годині дня. Вже виспані, тому по приїзду погнали помічати стіни недалеко від вокзалу. Графіті то не назвеш :)
До стада йшли пішком, парками, повз Дніпро...Прекрасно, друзі. Прекрасно!
Тільки одній Яні не сподобалось. Ну то ладно. Хай не обіжається.
Біля стадіону спокійно, але гори мусора і товпи народу які, на жаль, не дуже спішили на футбол, а відпочивали після мітингів. Перед головним входом на арену нічого такого що варто відмітити, крім одного чорного скінхеда.


Ми ще не зайшли на стадіон,  а вже було зрозуміло що мусора тут зовсмі неадекватні. Таких тупих рідко де зустрінеш. Особливо начальство їхнє. В одного нашого забрали стікера. А рядові майже всі нормальні. добрі молоді хлопці.
Шизіли як могли. Як не дивно, майже у всіх були рози. Футбол відстій. Хто з футболістів боровся до кінця, але більшість відверто вже догравав чемпіонат. Програли без шансів. Всього один удар в площу воріт.
Аншлагу на стадіоні не наблюдалось. Народ різношерстий.Дехто з нашої кузьми сиділи на центральних секторах. Якісь молоді хохл ходили нам зігували. Феї повишеної цінової категорії розсікали по стаду. Оболончики, які навіть декілька раз нагадували про себе.






Після матчу більшість футболістів підійшли до нас. За що їм велика благодарочка. Завжди приємні такі дії зі сторони футболістів.
Дорога назад... Всі добирались різними шляхами. Я вибрав для себе новий спосіб, ми з Яною погнали автосопом. На виїзді зловили машину, до Пирятина, там напросилися до басу пяних бидломітингувальників антифашистів, і з комфортом доїхали до Полтави. Величезна подяка всім за виїзд.

Насправді, із задуманого цікавого нічого майже не відвідали, із за напряжної ситуації в Києві. Більшість планів залишються на наступнй виїзд.Ще проблема, фотоапарат вдома забув. Це вообще провал  :(

Наший хардкор погнав на лівак в Запоріжжя, тому і відповідна кількість ультри на гостьовому секторі у нас була. Декому з наших уже явно заїбалося так катати, подивимось, наскільки довго так триватиме.
На наступний день ще одна подія, на матчі фкполтава - Олександрія, олдскульний махач з оленями. Але про це ви, всі подробності знаєте тому описувати не буду.
Дякую за увагу.
З C.O.G.E. пробило виїзд 2 щща.
Катайте за рідний клуб, любіть футбол і білих дівчат!

http://www.coge.com.ua

Previous post Next post
Up