Здається, я зрозумів...

Aug 13, 2016 00:31

... задля чого ці фальшиві теракти.

Читаю ФБ Радзиховського. Він намагається знайти й не знаходить в історії з міфічними українськими диверсантами будь-якої логіки й користі Кремлю.

Перш за все треба розуміти, що "замах" на Плотницького та кримьскі "терористи" - це пов`язані події. Тому постає питання - навіщо? Підняти рейтинг? Залякати обивателів? Отримати casus belli для військового наступу на Київ?

Радзиховський напрочуд аргументовано спростовує всі ці причини та решту інших. Він має рацію - нема ніякої логіки у всій цій історії.

Але вона повинна бути.

І вона з`являється, якщо згадати, що за декілька тижнів нідерландська прокуратура оголосить результати розслідування у справі МН17. Зрозуміло, що висновки прокуратури Кремлю дуже добре відомі. Не складно спрогнозувати, що Росію буде названо країною-терористом з усіма наслідками. Тому кремлівська пропаганда починає розганяти тезу про Україну як країну-терориста. Задля цього й здійснено ці два недолугі теракти. Як на мене, не останні. Десь за місяць в Росії розгориться справжнісінький психоз. Українських терористів налякані росіяни будуть шукати у шафах та під ліжками, подробиці загибелі трьох сотень пасажирів малазійського лайнера їм будуть ні до чого...


сцарь, вопросы терминологии, размышляпствования и филосопльствования, киселятина, терроризм

Previous post Next post
Up