Бойовики вбили полоненого "кіборга"

Apr 03, 2015 21:08



Війна забирає найкращих.
Ігор Брановицький, рядовий 90 окремого аеродесантного батальйону. Він був одним з тих, хто захищали аеропорт Донецька. Одним з небагатьох, хто залишилися там з пораненими, тими, хто не могли вибратися звідти самостійно. Він був Воїном, який іде до кінця. Не кривить душею і не зраджує свої переконання. Він знав, чому він там. Він знав проти кого і за що воює.

Ігор загинув у полоні. Його, як і інших "кіборгів", піддавали нелюдським тортурам. Але Гідність для нього важила більше, ніж власне життя. Коли дізналися, що Ігор - кулеметник, його били до півсмерті. І вже лежачого, з численними забоями, його застрелив громадянин Російської Федерації Арсеній Павлов, більше відомий як Моторола.

Про те, що Ігор у полоні, ми дізналися у день його смерті, 21 січня. Ще не знаючи, що він загинув, шукали його серед живих. А коли дізналися про про ймовірну смерть, довго шукали серед мертвих і не знаходили. До останнього вірили, що він уцілів якимось чудом. Але реальність жорстока. Кілька днів тому тіло Ігоря ідентифікували у Дніпропетровську. Ми дуже багато чого не знаємо, і пошуки правди ще попереду.
Сьогодні він повернувся до Києва. І зараз головне - гідно провести Героя в останню путь .
Відспівуванння і прощання з Ігорем Брановицьким в п'ятницю, 3 квітня, об 11 годині в Михайлівському Соборі. Поховання о 14.00 на Берковецькому цвинтарі, де він лежатиме поруч з іншими Героями, які віддали своє життя за Україну.

Вічная пам'ять і слава Герою!
Допомога матері Ігоря:
карта Приватбанку: 5168757273306581
Брановицька Ніна Костянтинівна
http://24tv.ua/news/showNews.do?boyoviki_vbili_polonenogo_kiborga&objectId=561207

Украина

Previous post Next post
Up