Бля, наскільки у більшості людей вузьке сприйняття навколишнього світу.
Яскравий приклад цього - молоко.
В великих містах, в Україні, в свідомості людей міцно засіла думка, що все молоко в супермаркетах, або принаймні його більшість - це молоко відновлене з сухого молока. Все молоко не натуральне і бла-бла-бла. При цьому, головний аргумент - в Україні немає стільки корів. Звідки взятись такій кількості молока в супермаркетах?
1. Якщо хто забув, Україна - аграрна держава, да і це в 2013 році! Да і це в ХХІ столітті! Альо, у нас не Японія і не Сінгапур, бля та у нас кожен другий крім саджання картоплі та доїння молока робить ніхуя не вміє.
2. В Україні дохуя молока! В 2011-2012 маркетинговому році Україна виробили 3% світового виробництва молока і зайняла 10 місце в світі. Та це ж блядь десяте місце з близько 200 країн світу!
Ці 3% дорівнюють 10 800 000 тон молока - це 10 800 000 000 літрів молока в рік. Це, бля 225 літрів літрів молока на душу населення в рік!
І це, бля, тільки коровячого молока! (
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%96%D0%BA%D0%B0_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8)
3. Яка, блять логіка взагалі виготовлення молока з сухого молока в Україні? Зібрать молоко в іншій країні, "висушити" його, зробити з нього сухе молоко, перевезти через кордон, заплатить за доставку, заплатить мито, відновити його в Україні і тільки потім продати як звичайне молоко?
4. Да ви, блять, спробуйте спочатку "молоко" з сухого молока. Каву з сухим молоком з автомату Нескафе пробували? От таке, блять, на смак сухе молоко. Да його на смак мертвий відрізнить від натурального молока!
5. І, блять, да, пастеризоване молоко зберігається 3 місяці. І це блять не означає, що воно з сухого молока. У вас же консервовані помідори рік зберігаються в банці, і нічого заєбісь, не гниють.
Корочше, мозги включіть. Україна - це, блять, не тільки ваш район з 10 супермаркетами, це блять 603 628 км2, а це - дохуя.