PR | Андріана жорстоко побила чоловіка і послала його на...!

Dec 05, 2011 12:09


Днями співачка Андріана завершила роботу над новим відео. Цього разу екранізувати вирішили найсвіжішу провокаційну пісню виконавиці - трек «Назовсім». Режисер Володимир Шурубура вирішив проілюструвати головний меседж композиції: «Іди милий на... Назовсім!»





Зйомки поділили на два етапи. Спочатку співачку-білявку знімали в одному з елітних львівських готелів. А далі залучили важку артелерію - для деяких задумок режисера знадобився великий павільон, для цього орендували приміщення популярного телеканалу.



За сюжетом Андріана з приємної ніжної жінки, про яку може мріяти кожен, перетворюється на страшне стерво! Співачка грає роль дівчини, яка колись палко і вірно кохала свого обранця. Однак в якийсь момент зрозуміла, що він цього абсолютно не заслуговував! Відтак фатальна Андріана вирішила помститися ліричному герою за даремно згаяний час.
Сама співачка каже, що обидва стани для неї - звичні: «Я знаю точно, що жінка - це боротьба протилежностей! Сьогодні я можу для чоловіка готувати тірамісу на сніданок, а завтра - змусити його "згадати все"! Це ж так природно. Без таких змін погоди чоловікам було б з нами нецікаво!»




На відео Андріана усіляко знущається з чоловіка - розмазує по обличчю торт, нищить подаровані квіти і... б'є з усієї сили у те місце, де у хлопчиків головна гордість!

«Було дуже весело! Я там так розгулялася! Збила оскомину, так би мовити...» - поділилася Андріана.
Менеджмент співачки переконаний, що незважаючи на агресивний сюжет, відео сподобається представникам сильної статі. Адже Андріана незмінно - фатально сексуальна.

Відео з'явиться в ефірі національних телеканалів до кінця грудня, пообіцяв продюсер Володимир Водвуд. Він нагадав, що композиція «Назовсім» - це уже другий результат співпраці Андріани з лідером гурту «Мері» Віктором Винником. Раніше музикант написав для колеги пісню «LoveShow».

СЛУХАТИ ПІСНЮ АНДРІАНИ «НАЗОВСІМ»:

pr, Андріана

Previous post Next post
Up