Підсумки року

Dec 31, 2015 20:49

Давно в жж не писала, аж дивно і воно зовсім не пишеться. Дивний був рік. Якийсь складний і по настрою, і тато хворів. Лікувала зуби. Дорого( А потім я почала очі лікувати і перестала сидіти в неті крім роботи. Перестала дивитися кіно, читати електронні книжки - зате читала багато паперових. Але підсумки провести треба.
Їжа року - вареники
Напій року - кава з вершками
Відкриття року - ніц не відкрила...
Книжка року - Марсіанин (сподобалось, як він долав всі проблеми одну за одною і не впадав в депресію і прочу єресь) Фільм вразив менше, але теж ок.
Фільм року - не знаю, ніц, бо я балувана. Хіба може Еверест, бо я в кінці аж заплакала і Дикая з Різ Уізерспун. На Голодні Ігри навіть не ходила.
Фраза року - пішло все в с***у. Все, від чого мені було важко, я туди посилала. І зразу ставало легше :))
З подорожей - нікуди не їздила, окрім одного дня влітку в Дрогобич, тож містом року назвемо Львів.
Людина року - мама
Висновок року - хто за що дбає найбільше, те і має.
А ще це був рік букетів, бо вони в мене не переводилися починаючи з фіалок і закінчуючи осіннім листям. Мало фотографувала, бо зламався фотик, потім мені невдатно його ремонтували, потім я сама його трохи зремонтувала, наразі він в мене краще робить макро і пейзаж, ніж усе інше.

А взагалі от писала це і тільки-що подумала, що якщо ви зустрічаєте Новий Рік в своєму домі, ваші близькі здорові і поруч з вами, у вас накритий гарний стіл, у вас є друзі яким ви і які вам телефонують та вітають, то не такий вже поганий і рік. А всілякі ізлішества чи їх відсутність погоди не роблять. Отаке.

Тож з Новим усіх Роком і нехай збувається те, чого ви самі собі бажаєте!

life, livejournal

Previous post Next post
Up