Мафия заботится о своих шестёрках

Jan 16, 2014 20:52


Заступник Міністра охорони здоров’я України Олександр Толстанов відвідав у лікарні суддю Києво-Святошинського районного суду Юрія Бурбелу, який після відомих подій під час одного з судових засідань потрапив до Київської обласної клінічної лікарні із гострим серцевим болем та підвищеним кров'яним тиском.
Пацієнт наразі перебуває у відділенні інтенсивної терапії під постійним наглядом лікарів, які поінформували Олександра Толстанова про стан здоров’я пацієнта і тактику, обрану для його лікування.

Медичні працівники лікарні повідомили про те, що стан Юрія Бурбели не вдається стабілізувати, у нього періодично виникають кризи. На думку медиків, це відбувається внаслідок стресової ситуації. Зі слів пацієнта, він постійно отримує на свою адресу телефонні повідомлення загрозливого характеру. Хворий перебуватиме в реанімації до тих пір, поки не вдасться стабілізувати стан його здоров’я.

Прес-служба МОЗ України



Этот оборотень в мантии 10 декабря вынес обвинительный приговор так называемым "васильковским террористам".

Рекомендую мафии впредь назначать оборотнями в мантии кандидатов только после прохождения ими медкомиссии и подтверждения их бычьего здоровья.

Неофициальная биография оборотня

кривосудие, оборотни в мантии, уркаина

Previous post Next post
Up