Любопытный прецедент

Aug 12, 2013 17:24

Житель города пожаловался в горисполком на нарушение правил парковки. Заявление из горисполкома было передано в ГАИ и, о чудо, ГАИ на основании фотосвидетельства нарушения, соизволило провести ни много ни мало розыскные мероприятия и, установив личность водителя, привлечь его к админ. ответственности.



Ваше електронне звернення щодо систематичного порушення водіями транспортних засобів правил паркування направлено для розгляду та вжиття відповідних заходів реагування до ВДАІ ММУ УМВС України в Миколаївській області.

Ваше електронне звернення розглянуто ВДАІ ММУ УМВС України в Миколаївській області та вжито ряд організаційно-практичних заходів.
Проведеними пошуковими заходами встановлено особу водія автомобіля «ЗАЗ TF 698», який допустив порушення Правил дорожнього руху, а саме стоянку транспортного засобу на газоні.
Відповідно до статей 251, 252 КУпАП 26.07.2013 відносно водія складено адміністративний протокол АГ2 № 038280 за ч.1 ст.122 КУпАП (порушення правил зупинки і стоянки) та винесено постанову в справі про адміністративне правопорушення АА2 № 413345, згідно з якою його притягнуто до адміністративної відповідальності шляхом накладення штрафу у розмірі 255 грн. Свою вину у скоєні відміченого правопорушення він визнав та зобов’язався у подальшому подібних випадків не допускати.

Есть большие сомнения в том, что они так же резво будут реагировать на аналогичные заявления, поданные гражданами напрямую, но сам факт уже показателен. Во всяком случае годится как аргумент против отказа реагировать.

ГАИ, парковка

Previous post Next post
Up