ПРО БУХЛО - інвентарізація

Dec 15, 2014 21:00

у мене в барі:
кальвадос
2 типи одномальтового віскі та 1 бленд
40 річна горівка
медова горівка
2 типи зубрівки
медова з перцем
3 типи рому, один з них 40 річний домініканський
старий бренді
анісівка
просто горівка
пачаран
опорто
слівовіца
пастіс
солодка гарнатча
банюльське вино
грибний самогон
домашнє орухо
ризьський бальзам
десертне червоне вино
вино рансі (прогоркле)
мускатель
якесь дивне китайське сливове алкогольне питво
декілька пляшок сухих червоних вин

здається нічого не пропустив.

потому што ето нє што лібо как, чим би дитя не бавилось, побутовий фетишизм, життя

Previous post Next post
Up