Історії з дитячих утрєнніков, або косплей форева.

Dec 22, 2016 11:44

До мене прийшла мама і сказала, будеш на новорічному балу пєтрушкой. О! Подумав я, креатівний костюмчік! І погодився.
А це виявився костюм клоуна! Єбучого бля клоуна, з двома ріжками дзвіночками по боках, за які всі діти смикали! Коротше новворічний утрєннік був зіпсований наглухо!
Тому я зрозумів, що таку відповідальну справу як карнавальний костюм треба брати в свої руки і ретельно контролювати. Тому на наступний Новий Рік я нарядився піратом! Намутив собі пістолет з рострубом, шаблю і кортік, бандану червону, повязку на око і тєльнік. На руках намалював фломастером веселого роджера, якір, сонце що сходить, і написав "НЕ ЗАБУДУ МАТЬ РОДНУЮ!". За цей напис на наступний день отримав виговор від виховательки в дитячому садочку.
Так от, я зрозумів, що треба якось більш лояльно підходити, і на наступний рік вдягнувся Геніальним сищіком з "Бременських музикантів". І от тут я наштовхнувся на повне нерозуміння! Мене кпинили всі діти і обзивали "Сищік-прищік"! Ну бо я типу за ментів і всьо такоє. Тобто нормальні собі такі законослухняні радянські діти, а всі розклади вже розуміли.
А тут як раз подивсь нарешті нещодавно вийшовший фільм "Фауст" і ясен хрен, шо більше всіх пропер мене Мефістофель. Здогадайтеся ким я нарядився на анступний новий рік? Правільна чортом! При чому таким хитрим і недобрим, а не проставатим і наївним. Ну і типу, розмова:
- Ти хто?
- Я котьонок, міу!
- О, котьонок, а продай мені свою душу!?
Ну і ще я намагався співати куплети Мефістофеля. Вчителя були просто в шоці і доябувилася до мами "Навіщо ваш син стільки знає?".

image Click to view

мемуары, детства моего чистые глазёнки, БОП

Previous post Next post
Up