(no subject)

Jul 27, 2020 01:28

Щось останнім часом рідко Львовом гуляю, але допоміг візит до стоматолога. Чи то рівень карантиностресу, чи що мені не так, але Львів останнім часом не радує. А це - капець! Може, насправді власне місто й змінюється. Зробила висновок, що треба швидко все фотографувати, документувати, бо як не забудують, то поставлять пластикові вікна і пооббивають пінопластом. А так - буде що позгадувати. :)
Ось, скажімо, вулиця Скельна + вулиця Костомарова. Знаходяться між більш знаними вулицями Шота Руставелі та Івана Франка. Скельна - одна з найкоротших у Львові. Перехрещується з вулицею Костомарова. Мені дуже подобається її поворот. Сфотографувала нашвидкоруч, по дорозі. Тому - цілої картини не видно. Можливо, дозніму.



Це якраз поворот. Місце для зйомки фільму (якщо подумки очистити від машин, дивних прибудов і кольорів). Щось таке або романтичне, у французькому стилі, під дощем. Або місце погоні в нуар-детективі.



Інформація про вулицю наразі практично нульова. В 1913 її назвали Куточком, з 1933 носила ім'я Освальда Бальцера, визначного польського історика, ректора Львівського університету.



Це практично без візуального кольорового шуму



А це з шумом, спроби прикрасити дійсність :)



Це вже практично з Ш.Руставелі. Також цікавий куток тут придумали архітектори. Треба буде зняти зверху, з тої скелі, на честь якої вулицю назвали. Тут не дуже давно змінили напрямок руху авто, і це дещо змінило саму вулицю. Раніше по ній мало хто їздив, це був хитрий сполучник для тих, хто шарить в карті. Тепер всі мусять їхати тут. І стало якось тіснувато. Ну от - ще одна причина вести т.зв. "літопис"



Це вже по суті частинка будинку з Шота Руставелі, сецесійні прикраси, яким недовго вже залишилось, властивості матеріалу! (за яким не доглядають)
От, одна з моїх улюблених вуличок. Колись на ній був перший у Львові магазин пріколів, до речі.

подорож, lviv, Львів, папір для нотаток, photo, travel

Previous post Next post
Up