мабуть не сказала б "Юля, воно погане"... але і не писала б подібних коментарів!
я роблю часом палички з кмином, бо дуже сильно люблю останній. За рецептом там мають бути яйця. Якось виявилось, що без яєць вони не гірші, а кращі, з тих пір більше не додаю. Мені здається, що люди звикли додавати яйця у випічку, але вони далеко не завжди там потрібні.
борошно, розтоплене масло, кмин, сіль. я кладу все на око, а в неті є певно багато різних рецептів. тісто має бути цупке, але досить м'яке все ж. після замішування треба 30 хвилин потримати в холодильнику. потім розкатати, нарізати..на 180 запікати.
Reply
Reply
Reply
Воно ще й пісне!
Тож якщо туди додати яйця і молока, то вашє буде мега.
Reply
я роблю часом палички з кмином, бо дуже сильно люблю останній. За рецептом там мають бути яйця. Якось виявилось, що без яєць вони не гірші, а кращі, з тих пір більше не додаю. Мені здається, що люди звикли додавати яйця у випічку, але вони далеко не завжди там потрібні.
Reply
Reply
Reply
Leave a comment