Мої солодкі ранки. Жіночий пост про їжу :)

Mar 15, 2011 12:53

 Результат вихідного дня - прекрасний ранок з вівсяним печивом з мигдалем, родзинками і корицею і яблучно-морквяним фрешем.


Read more... )

ранки, здоров'я

Leave a comment

saved_child March 15 2011, 11:58:09 UTC
аввв...як смачно виглядає

Reply

bank_ova March 15 2011, 12:03:40 UTC
не впевнена, що тобі сподобається... у мене є з собою. Будеш?

Reply

saved_child March 15 2011, 13:38:20 UTC
після слідчого експерименту авторитетно заявляю: печиво чудове-чудове! більше магазинне до рота взяти не зможу!

Reply

bank_ova March 15 2011, 13:40:30 UTC
чесно? а якби було погане ти б мені сказала?
Воно ще й пісне!
Тож якщо туди додати яйця і молока, то вашє буде мега.

Reply

saved_child March 15 2011, 13:52:14 UTC
мабуть не сказала б "Юля, воно погане"... але і не писала б подібних коментарів!

я роблю часом палички з кмином, бо дуже сильно люблю останній. За рецептом там мають бути яйця. Якось виявилось, що без яєць вони не гірші, а кращі, з тих пір більше не додаю. Мені здається, що люди звикли додавати яйця у випічку, але вони далеко не завжди там потрібні.

Reply

bank_ova March 15 2011, 14:21:25 UTC
рецепт кминових паличок в студію, пліз!

Reply

saved_child March 15 2011, 16:13:57 UTC
борошно, розтоплене масло, кмин, сіль. я кладу все на око, а в неті є певно багато різних рецептів. тісто має бути цупке, але досить м'яке все ж. після замішування треба 30 хвилин потримати в холодильнику. потім розкатати, нарізати..на 180 запікати.

Reply


Leave a comment

Up