Cevljanska korida - Ч4 Главуші

Jul 27, 2010 11:13

 В Боснії люди переважно пристрастні мясоїди і вважают що все, що не мясо - то не їжа. І мясо вони готують переважно пречудово. Але є дещо таке чого моя трепетна душа не може витримати не лише як їжу, мені якось і дивитись на це моторошно.

Жодна Боснійська забава, жодне весілля чи родинне свято не може обійтись без "главуші". І попри дорогу у ресторанах реклами кличуть на главуш, і для зацікавлення клієнтів їх смажать так, що все дуже добре видно з дороги.
Навіть нещодавно коротеньку історію почула як святкували весілля в ресторані, а наступних вихідних збрались знов на природі бо "шо ж це за весілля без главуші".

Главуша - це печене ягня. Причому печене воно не шматками, а повністю. Лише шкіра знята і випотрошені нутрощі. І на отій кориді цих главуш помойму було більше ніж людей.

упд. ми тут з dyvo почали розбиратись і здається виявили, що "главуша" - це суто голова, а ціле ягня печене так і зоветься "янє". А мені казали на нього "главуша" аби я ненароком не подумала шо все це буде гарно і без випучених оченяток і зубей)

Для початку така знимка, а під катом буде все решту






Дівчата відпочивають і милуються красою, що їх оточує






Зверніть увагу з якою лбовю і посмішкою доктор айболіт він виконує свою роботу


Все, видихайте :-)

Previous post Next post
Up