Вежа

Mar 13, 2013 14:14

Сьогодні з Venickom були в справах в районі податкової. Верталися в центр Стрийським парком. Проходимо повз вежу а тут....ввідкриті двері на наш подив. Такого звісно пропустити не могли, дістали ліхтари та мильнички, зайшли в споруду.

Вхід в колишній ресторан пролягав через роздягальню, що на першому рівні. Над вішаками розміщувалося електронне табло про наявність місць на кожному з секторів вежі!! Приємно вразила така річ. Вежа поділена на 6 поверхів (секторів).




Вхід, коли заходили, двері були прикриті





Табло, яке показувало інфу про вільні місця

На другому поверсі розміщувалась барна стійка та кімната бугалтерії чи дирекції закладу. Залишилось дуже багато елементів побуту радянського часу, характерних дермантинових меблів, барних стільців, посуди.....Ще зауважу, виглядає воно зовсім непогано, тобто не знищене часом та відвідувачами закритого закладу. Ресторан декорований тру-hand made вітражами, скульптурами, шклом, дещо є ще ціле, можна тільки уявити собі, як там колись шикарно було....

Між поверхами є туалети, умивальники. Також є вантажний ліфт, по якому возився посуд та їжа з верхніх поверхів.  А останній поверх це взагалі фантастика!

Білі дивани, барна стійка з колецією імпортних напоїв (пусті, проте нерозбиті фляшки) модних та дорогих ще в кінці 80-х років...Якось переносишся в часі, коли перебуваєш там, взагалі дивні відчуття, висота розташування, предмети та панорама роблять своє діло... Звідти є лаз на гвинтові сходи, які огинають вежу а також скрита драбинка на стрих, звідки можна попасти на дахівку вежі.

Отже, є прекрасне місце, незнаю як так двері раптом відриті виявилися серед дня..., наразі все ще не засране та не понищене сильно. В кожному разі вхідні двері ми замотали шнурком від проводки. Чим швиде туди навідаємося тим краще буде, варто цю атмосферу побачити та відчути особисто.

P.S. Взагалі місце виглядало містично, всередині відмовилася працювати цифромильничка якимось чином, довелося заюзати телефон.




Сходи з першого поверху вгору































На другому поверсі




Містичний гном...всі страхи від нього)))
















Десь посередині вежі




Ліфт




Барна стійка, яка хіба згнити зі старості може....







Сходи

Ну і епілог, верхній поверх + дах











































Так залишили по собі

Відео, з телефону

image Click to view


(дальше)

semper fidelis!, архитектура, история, интересное, Львов

Previous post Next post
Up