Выброшенные цветы

Sep 24, 2012 18:07

19 вересня 2012

У Львові матір залишила дитину в під’їзді у візку



Увечері 19 вересня у Львові знайшли покинуту дитину: дівчинку залишили у візочку в під’їзді.


Як інформують «Головні новини Львова», місцеві мешканці зізнаються, що знають жінку, яка покинула дитину, але поки ані міліція, ані медики її не знайшли.

«Дитина була жахливо вдягнена, був тонесенький бодік на ній, весь брудний. Нігті брудні, з нею була якась пляшечка порожня…», - розповідає Вероніка, яка знайшла дитину під своїми дверима у візку.

Сусіди пригадують, що горе-мама колись винаймала тут квартиру.

Мешканка будинку Наталя розповідає: «Бачили, що там мама була в нетверезому стані з пляшкою пива, гуляла з цією коляскою, а потім вже ніхто її не бачив».

Майже опівночі міліція та швидка допомога привезли дитину у дитячу лікарню на вулиці Орлика у Львові.

«Дитині зроблено всі клінічні аналізи», - запевнив завідувач діагностичного відділення міської клінічної лікарні Юрій Стасина. З його слів, немовля оглянули невропатолог, алерголог.

«Відхилень немає, дитина відповідає віку 6 місяців», - додав лікар. Важить дівчинка 7 кг. Її назвали Лілею на честь чергового лікаря, який приймав дівчинку.

Майже тиждень дівчинка пробуде у міській дитячій лікарні, потім її перевезуть у будинок маляти.

«Понад 70% таких мам працівники міліції знаходять і притягують до відповідальності. Якщо дитинка отримала якісь травми чи зіпсувала здоров’я, то порушується кримінальна справа», - розповіла речник ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська.

Зазначимо, цього року на Львівщині це вже 10-ий такий випадок: часто мами залишають своїх дітей у під’їздах, на подвір’ях і навіть на смітниках. Натомість Львові вже два роки існують «вікна життя» - сюди горе-мама може принести немовля.

Директор благодійного установи «Шпиталь Шептицького» Дзвенислава Чайківська розповідає: «Тут нема ніяких відеокамер, пунктів спостереження, тобто жінка може прийти сюди її ніхто не побачить, вона може тут залишити дитину».

Видео:

24 вересня 2012

Міліція Львова затримала жінку, що покинула немовля в під’їзд

Правоохоронці Львова затримали жінку, яка минулого тижня покинула шестимісячну дитину у візку в під’їзді одного з житлових будинків.


Цю інформацію ZAXID.NET підтвердили в центрі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

«Жінка знаходиться в райвідділі. Її затримали», - повідомили у міліції.

цветы жизни, демография, покращення так и прёт, Львов

Previous post Next post
Up