Ответ "Энзима" на клевету Садового о смраде во Львове

Jul 17, 2012 14:44

Правління ПрАТ «Компанія Ензим» розповсюдило звернення з приводу ситуації зі смородом у

IA ZIK публікує звернення у повному обсязі.

«12 липня 2012 р. відбулась чергова сесія Львівської міськради, на якій вже вкотре обговорювалась причина смороду в місті. Засоби масової інформації розповсюдили коментарі з цього приводу, цитуючи доповідачів, окремих депутатів міськради та мера А. Садового, які безапеляційно звинувачують лише «Ензим» у проблемі зі смородом.

Правління ПрАТ «Компанія Ензим» вважає за необхідне донести як до громади міста, так і до всіх тверезо мислячих громадян України фактичний стан речей.


Протягом останніх 5-ти років жодна із численних депутатських комісій та перевірок контролюючих органів не встановила та не надала такого офіційного заключення, що сморід у Львові спричинений «Ензимом». Такі висновки для засобів масової інформації, керуючись особистими думками, подають лише окремі депутати міськради та мер м. Львова п. Садовий.
Представники міськради свідомо та умисне вводять в оману громаду міста, називаючи стічні води підприємства основним джерелом смороду у Львові. Насправді стоки підприємства, які потрапляють на міські очисні споруди окремим колектором, складають лише 2% від загальної кількості стоків
Протягом 365 днів року «Ензим» працює і скидає свої стоки щодня, а смердить періодично і у всьому місті однаково.
«Ензим» є чи не єдиним виробничим підприємством у місті, яке має власні очисні споруди. «Ензим» роками співпрацює з «Львівводоканалом» згідно діючої угоди, вчасно сплачуючи як за водопостачання, так і за додаткове очищення своїх стічних вод.
З метою покращення співпраці з міськими комунальними службами нами розроблено заходи, що дадуть можливість вирішення комплексу заходів, пов’язаних з роботою міських очисних споруд. Ми завжди були і залишаємось соціально відповідальним підприємством. На нашу пропозицію щодо співпраці, офіційно поданої в міськраду 8 червня 2011р (№ 2-15321), відповіді ми так і не дочекались.
В травні 2012р. депутат Ю. Кужелюк на всю Україну заявив, що у Львові від смороду «Ензиму» дохнуть свині. Однак інформацію ветеринарної служби, яка встановила, що причиною є недолугий господар тварин, ніхто офіційно не оприлюднив.
Проблема смороду в місті носить системний та комплексний характер, а тому потребує в першу чергу постійної уваги та величезних капіталовкладень з боку міської влади та комунальних структур. Але про це на сесіях якщо і говорять, то дуже тихо і неохоче.
Тому звертаємося до міського голови п. Садового та окремих депутатів - зупинити дріжджзавод, звичайно, можна.

Цей крок в 2013 р. призведе до зменшення надходжень в місцевий бюджет орієнтовно на 18 млн. грн. і в державний - на 9 млн. грн. Армія безробітних львів’ян поповниться ще на 500 осіб, а 70% хліба України тривалий час не буде на чому випікати.

А головне: сморід в місті не припиниться, бо не «Ензим» є причиною.

Пане мер! Наберіться мужності, НЕ ХОВАЙТЕСЬ ЗА СПИНАМИ ВИРОБНИЧНИКІВ і нарешті визнайте очевидний факт: це робота міських комунальних структур призвела до того, що Львів засмердівся».

Правління ПрАТ «Команія Ензим».

=================

Садомазовой, поприбирав за время мэрства к рукам массу львовских коммерческих структур, в опьянении от успеха явно уже берега потерял и решил, что может всё. Однако об "Энзим" он обломает зубы, и я лично обогащу продавцов попкорна, наблюдая за этим шоу.

Садовой, це Львів крихітко, право, манипулятивные технологии, ЛМР, Львов

Previous post Next post
Up