Во Львове хотят прорекламировать убийство "российского" консула

Nov 06, 2011 22:54

У Львові прорекламують вбивство російського консула
5.11.2011

Вже виготовлено 20 ситі-лайтів


Депутат Львівської міської ради Іван Гринда просить мера Львова Андрія Садового посприяти швидкому розміщенню на вулицях міста соціальної реклами. Це буде сюжет, присвячений роковинам вбивства Миколою Лемиком співробітника російського консульства у Львові в 1933 році.

Про це депутат Гринда повідомив на сесії Львівської міськради. За словами депутата, вже виготовлено 20 ситі-лайтів, але вони дотепер не розміщені. Ініціатором розміщення цієї соціальної реклами виступила фракція партії «Свобода» у Львівській міськраді.

Необхідно сказати, що в 1933 році член Організації українських націоналістів Микола Лемик здійснив вбивство співробітника московського консульства. Цією акцією він планував привернути увагу світової громадськості до жахів Голодомору в Україні.
===================

Специально для феерических и просто сказочных долбоёбов недоумков из львовского подшоблия ОПГ "Свобода":

- во-первых, пропаганда убийств по национальному и территориальному признаку через социальную рекламу при помощи формулировок типа "российского" и "московского" будет трактоваться как прямые призывы к убийствам, терроризму и бандитизму и тянет минимум две уголовные статьи, не говоря уже про административные;

- во-вторых, это было не "российское" и не "московское" консульство, а советское.

И эти люди неучи берутся управлять Львовом.

Львовяне, вам достаточно ясно видно, кого вы выбрали?

Вот этот хэрой наших дней. Иван Грында, глава комиссии инженерного хозяйства, транспорта и связи ЛМР, депутат оной же. Член ОПГ "Свобода".



СССР, ОПГ "Свобода", реклама, окончательное решение русского вопроса, нацизм, бандитизм, це Львів крихітко, Львов

Previous post Next post
Up