Неонацисты "Свободы" ищут пути перехвата контроля над заведёнными на них уголовными делами

May 17, 2011 17:13

Прокурора Львівщини просять забрати від міліції справи щодо 9 Травня

Прокурора Львівської області Віталія Ковбасюка просять передати в підслідність прокуратури порушені міліцією Львівщини кримінальні справи щодо подій 9 Травня у Львові.

Таку пропозицію на сесії Львівської облради 17 травня озвучила голова фракції ВО «Свобода» Ірина Сех.

«Депутати Львівської обласної ради занепокоєні обставинами розслідування цих справ, що набули публічного розголосу та мають ознаки упередженості і вибірковості дій працівників органів МВС щодо встановлення винних у безладі осіб», - сказано у депутатському зверненні Сех до прокурора області, яке підтримала голосуванням більшість депутатів облради.

Сех назвала ганебними спроби затримання працівниками міліції депутата районної ради Берездецького М.Р. та депутата обласної ради Блавацького М.В.

На думку голови фракції ВО «Свободи», розслідування львівською міліцією подій 9 травня містять ознаки «банальної і примітивної помсти за безкомпромісну і принципову позицію депутатів в оцінці діяльності правоохоронців».

Як сказано у зверненні до прокурора області, «вказана позиція правоохоронців унеможливлює повноту, об’єктивність та неупередженість розслідування ними всіх обставин справи та виявлення справжніх винуватців порушення громадського порядку у Львові».

Окрім того, на думку депутатів, не можуть залишатися без дослідження інформації щодо незаконного сприяння органами МВС в організації та проведенні окремими особами, всупереч судовій забороні, публічних заходів в День Перемоги, не передбачених рішеннями місцевої влади.

==================

А учитывая, что прокурор Львовской области, как утверджают, является одноклассником Садомазового, а Садомазовой прогибается перед бандформированием "Свобода", передача дел в прокуратуру будет очень на руку "Свободе".

ВО "Свобода", 9 мая 2011, право, нацизм, Львов

Previous post Next post
Up