У гопника Кошулинского не хватает ума понять...

May 16, 2011 16:02

... почему огонь горит, когда он Вечный.

Видимо, некоторым особо хэнэтычным приматам не хватает эволюционных накоплений для осознания определённых вещей из мира людей.

========================================================================
В «Свободі» не розуміють, чому горів Вічний вогонь на Пагорбі Слави у Львові

Керівник фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський звинуватив у порушенні закону директора ЛКП Музей-заповідник «Личаківський цвинтар» у Львові через Вічний вогонь, ввімкнений 9 Травня.

Про це йшлося сьогодні на позачерговій сесії ЛМР.

«Я хочу глянути в очі цим людям, які мають стосунок до Львівської міської ради і які долучилися до незаконних дій. Я маю на увазі директора ЛКП «Личаківський цвинтар», який без рішення громади самостійно ввімкнув «вєчний агонь, каторий гарєл пастаянно». Це що, людина з Донецька приїхала? Відбулися офіційні заходи, чому не перекрили цей вогонь? В мене велика низка запитань до моральності цієї людини, яка на догоду ЛОДА самостійно, без рішення керівництва міста, ухвалила таке рішення», - сказав Кошулинський.

Також він зазначив, що в нього низка запитань до львівських перевізників, які уклали угоди на перевезення людей, що приїхали з червоними прапорами до Львова.

Низка запитань у «свободівця» і до працівників виконавчих органів міста. «Я не впевнений, що пан Косів (заступник міського голови Львова з гуманітарних питань, - ЗІК) мав право давати таку оцінку по ТБ, - заявив Кошулинський, - Я надіюся, що четвергова сесія поставить всі крапки над «і».

ОПГ "Свобода", ВОВ, ВО "Свобода", дурдім, 9 мая 2011, нацизм, Львов

Previous post Next post
Up