Европерспективы Галичины и страдания за утраченным

Aug 01, 2014 15:27

На жаль ресурс "Острів Галичина" видалив цю гарну новину.

"Піждписання Асоціації з ЄС гарантує не тільки реституцію майна, але й поверення тих закладів, які колись успішно працювали в Галичині.

Івано-Франківськ ( а правильніше Станиславів), коли був у складі ЄВРОпейських країн, славився також своєю школою професійних повій.

На відміну від антигуманних законів режиму Кучми-Януковича, який переслідує жінок та чоловіків найдревнішої (!!!) професії у світі, в Галичині секс послуги були звичайним і доступним явищем.

Проституцією тоді можна було займатися при досягненні 21 року. Кожна офіційна повія мала медичну книжку із записаними мед­оглядами, яку мусила пред’явити клієнту при першій вимозі.

Зареєстровані офіційні повії вчилися у спеціальній школі. Їх послуги коштували недешево. Хоча для середнього класу галичан такі послуги були цілком доступні. Плата за сеанс становила 5-10 злотих. Постінийми клієнтами були представники середнього класу - залізничники, конторські клерки, молодші офіцери, поліцейські.

З приходом совітів для повій настали важкі часи. В ніч на 4 квітня 1940 року зі Станіславської області НКВС депортувало у Казахстан 133 проститутки.

Сьогодні, коли Галичина повертається в Європу, Міжнародний Альянс планує відновити в Івано-Франківську школу професійних працівників комерційного сексу. Головна ціль - профілактика ВІЛ/СНІД. Тільки за умови надання якісних і безпечних секс послуг моєна зупинити епідемію - переконані в Альянсі.

Крім уроків з "Історії України" в школі комерційного сексу буде багато занять з фізичного виховання."

не всіх дурних війна забрала, Галичина, Эуропа

Previous post Next post
Up