спонтанна покатушка

Oct 09, 2010 20:44

Їздив у справах на Галицьке перехрестя і вирішив ще після цього покататися. Жодного з Сєрих не видзвонив (parazzito, SRG one), тому поїхав сам.

Маршрут приблизно такий: Сихів - Центр - Галицьке перехрестя - Грибовичі - Гряда - Зашків - Завадів - Брюховичі - Шевченка - Городоцька - Виговського - Кульпарківська - Наукова - Хуторівка - Сихів.

Переважна більшість зрозуміло асфальт. Найцікавіший відрізок "Гряда - Зашків - Завадів - Брюховичі". Точної дороги наперед не знав, тому кілька разів консультувався з місцевими.

До Зашкова прикольна спокійна дорога з хорошим асфальтом - дуже приємно нею в матрасному темпі їхалося. Далі після Завадова грунтовка біля залізничної колії. Кілька разів зблуджував у ліс, намагаючись об'їхати великі калабані, але натомість в одному місці круто погруз в багнюці посеред дерев. Також полетів через кермо в одному місці (несильно, бо на малій швидкості та на грунті).

Осінній ліс чудовий.

З мінусів: після Брюховичів підвтомився, чомусь став поболювати живіт після снікерса і пряників, коліно теж час-від-часу поболювало - дорога назад по Львову вже й не приносила задоволення відповідно.

Накрутив не мало, не багато 70 км. Загалом задоволений.

  • Trip time - 4:10
  • Average speed - 17 kmh
  • Max speed - 39 kmh
Приблизний нашвидкуруч грубо накліканий трек на Яндекс.Картах:


bicycle, travel

Previous post Next post
Up