Українці, де ви?

Jun 16, 2015 12:02



[перевод на русский]Украинцы, где вы?

Мишико Саакашвили получил украинское гражданство, а мову так и не выучил.
На своей странице в фейсбуке - он пишет по-грузински и по-русски. Удивительно, что человек, занявший губернаторский пост, совсем не знает родного языка. Что по этому поводу думают наши националисты?



Интересно почему молчат люди, которые издевались над Азировым? Он честно прилагал усилия, чтобы выучить украинский. Не очень успешно, но изучал язык. А главное - он был нормальным экономистом, его правительство платило все вовремя, инфляции почти не было. Цена на газ для населения была не очень высокой, хотя газ для Украины был дороже чем сейчас.

Но сейчас никого не огорчает, что губернатор - грузин. И украинское гражданство может получить каждый дебил, который разыскивается в своей стране. Каждый недоносок, который устроил катастрофу на родине, начал войну и потерял территории. Уничтожил тысячи мирных граждан и солдат.

Обидно за страну. Это же такой позор! Почему получить гражданство Украины для иностранца и преступника - раз плюнуть? Почему не берут на ответственные должности талантливых украинцев? Я же не верю что таковых нет!


Мішико Саакашвілі отримав українське громадянство, а українську так і не вивчив.
На своєї сторінці на фейсбуці - він пише грузинською та російською. Дивно, що людина, яка зайняла губернаторську посаду, зовсім не знає рідної мови. Що з цього приводу думають наші націоналісти?



Цікаво чому мовчать люди, які знущалися з Азірова? Він чесно покладав зусилля, щоб вивчити українську. Не дуже успішно, але вивчав. А головне - він був нормальним економістом, його уряд сплачував усе вчасно, інфляції майже не було. Ціна на газ для населення була не дуже високою, хоча газ для України був дорожчим ніж зараз.

Але зараз нікого не засмучує, що губернатор - грузин. І українське громадянство може отримати кожний дебіл, який розшукується у своєї країні. Кожний недоносок, який влаштував катастрофу на батьківщині, почав війну та втратив теріторії. Знищів тисячі мирних громадян та військових.

Прикро за країну. Це ж така ганьба! Чому отримати громадянство України для іноземця та злочинця - раз плюнути? Чому не беруть на відповідальні посади талановитих українців? Я не вірю що таких нема!

громадянство, одеса, ненька-україна, саакашвілі

Previous post Next post
Up