За вбивство житло

Feb 10, 2015 22:22

Знаєте, мене завжди вчили, що не можна обманювати. Не можна робити боляче іншій людині. Не скажу, щоб я прожила все життя чесно і не зробила жодного поганого вчинку. Але намагалася не порушувати головні заповіді Господні.

Так бувало, ми з Митричной йшли в загул: але в кого по молодому ділу такого не було? І благовірному, часом, не договорювала. Але це дрібниці були - там, сукня нова коштувала дорожче або чоботи. Ну був один випадок, коли син вікно в школі розбив - тут я змовчала.



Але ж так всі роблять. І то, мені було дико соромно за це перед чоловіком. Зараз він про все знає, тому і за обман вважати не можна.

Мене батьки завжди вчили чинити правильно і жити по совісті. А чому зараз вчить нинішню молодь наш уряд? Тому, що можна вбивати, обманювати і тобі за це нічого не буде. Навіть навпаки, грошей дадуть.

Я все це веду до того, що Верховна Рада всіляко заохочує це. Взяти хоча б ту ж Савченко. Вона вчинила злочин. Нехай у нас і заявили, що журналісти перебували на території України незаконно. Але ж це не головне.

Вони ж не нападали ні на кого. Можна було просто виставити їх з країни. Але вона їх вбила. І тепер за це їй Київ хоче надати житло і домагається її звільнення. Чому на мої гроші повинні утримувати вбивцю?

Я не хочу забезпечувати їй комфортне життя. Тим більше, що вона не Жанна Д'арк, а навіть навпаки. А її намагаються виставити народною героїнею.

Невже ніхто нагорі не хоче зрозуміти, що таким чином формують хибні цінності нинішньому поколінню?

україна, савченко, ненька-україна, світові події

Previous post Next post
Up