Нарешті Бузина… рідне місто стає небезпечним

Apr 16, 2015 16:31

Серед білого дня біля свого дому був вбитий Олесь Бузина - колишній редактор гезети "Сегодня".







Антон Геращенко на своєї сторінці назвав Олеся "печально відомим".



Які саме були номери він не знає - та ніхо й не сумнівався - "Прибалтика, або Білорусь", але (увага) "точно не Українські." Чи то був прапор ЕС, чи Білоруський - або синій, або червоно-зелений. Але не наш.

Очевидно, що для Геращенка печальним було те, що Олесь мав приватну думку, яка відрізнялася від офіційної. Ми пам'ятаємо як ця жирна потвора кричала на Романа Гнатюка - журналіста який проводив репортаж з Донбасу і просто казав те, що бачив там. Він кричав та провокував його.

Бо це ставлення пана Геращенка до журналістів, як таких, журналістів, які інформують суспільство не так, як хоче шматок сала з МВС.

Але це ще не усе. Гантонові показалося замало - він після цього зробив ще один викидиш.



Сам він не може цього сказати - не солідно, але він кинув цитату з якогось там... якогось там Беспалова, який без палева вже знайшов злочинників, де останнім часом їх завжди знаходять, бо своїх вже нема - усіх перебили.

Так що тепер російські шпигуни з прибалтійськими номерами їздять по Києву. Сатира сатирою, а Україна перетворилася за рік у тоталітарну СРСР 20-х або 30-х років.

Маяковський:


Найнебезпечнішим є те, що в нас ситуація - ще гірше - вбивства вже не приховують. Бо це вже не "самогубство". Нагадую, що це вже друге вбивство опозиціонера за добу. Першим був Олєг Калашніков, якого теж застрелили. Так що рідне місто стає небезпечним.

[перевод на русский язык]А вот уже и Бузина ... родной город становится опасным

Средь бела дня возле своего дома был убит Олесь Бузина - бывший редактор гезета "Сегодня".
Антон Геращенко на своей странице назвал Олеся "печально известным".
Какие были номера он - Геращенко - не знает. Дак то бы сомневался? "Прибалтика, или Беларусь", но (внимание) "точно не украинские". Был ли там флаг ЕС, или Белоруссии - то есть либо синий, либо красно-зеленый. Но точно не наш.

Очевидно, что для Геращенко "печальным" было то, что Олесь высказывал своё мнение, которое отличалась от официального. Мы помним как это жирная жаба кричала на Романа Гнатюка - журналиста ведущего репортаж из Донбасса и просто говорил то, что видел там. Он кричал и провоцировал его.

Потому что это отношение господина Геращенко к журналистам, как таковым, журналистам, информирующих общество не так, как хочется куску сала из МВД.

Но это еще не все. Ган(д)тону показалось мало - он после этого сделал еще один выкидыш. (Фото)
Сам он не может так сказать - не солидно, но он перепостил цитату из какого-то ... какого-то Беспалова, который без палева уже нашел злодеев, где в последнее время их всегда и находят, потому что своих то уже нет - всех перебили.
Так что теперь российские шпионы с прибалтийскими номерами ездят по Киеву. Сатира сатирой, а Украина превратилась за год в тоталитарную СССР 20-х или 30-х годов.
Наиболее опасным является то, что у нас ситуация - еще хуже - убийства уже не скрывают. Потому что это уже не "самоубийство". Напоминаю, что это уже второе убийство оппозиционера за эти сутки. Первым был Олег Калашников, которого тоже застрелили. Так что родной город становится местом для бандюковских розборок между политиками.


бузина, ненька-україна, геращенко, калашніков

Previous post Next post
Up