"Батьківщина" піднімається з труни

Oct 18, 2015 10:16

image Click to view



[по-русски]
"Батькивщина" поднимается из гроба

Перед выборами, партия "Батькивщина" решили напомнить, что она есть. Они устроили митинг под Мэрией. Но Тимошенко сейчас такая же непопулярная, как и другие предательски партии. Те, кто настроен радикально - голосует за радикалов, а кто до сих пор верит президенту - за его блок. Кролик уже никто не верит.

"Самопомощь" - такой же труп и такие же предатели. Оппозиционный Блок мог бы получить больше голосов, но кто же ему даст? Получается, что мы имеем то, что имеем. Народ не поддерживает то, что ему хотят подсунуть. Фактически в Украине сложилась революционная ситуация.

Митинги протеста каждый день, произвол радикалов и невозможность управлять страной у элит. Что же будет дальше?


Перед виборами, партія "Батьківщина" вирішили нагадати, що вона є. Вони влаштували мітинг під Мерією. Але Тимошенко зараз така ж непопулярна, як і інші зрадницьки партії. Ті, хто налаштований радикально - голосує за радикалів, хто ще досі вірить президентові - за його блок. Кролику вже ніхто не вірить.

"Самопоміч" - також труп та такі ж зрадники. Опозиційний Блок міг би отримати більше голосів, але хто ж йому дасть? Виходить, що ми маємо те що маємо. Народ не підтримує те, що йому хочуть підсунути. Фактично в Україні склалася революційна ситуація.

Мітинги протесту кожного дня, свавілля радикалів та неможливість керувати країною в еліт. Що ж буде далі?

батьківщина, яценюк, ненька-україна

Previous post Next post
Up