Війна голих королів

Mar 26, 2015 04:23



У нас дуже небезпечна в Україні ситуація - олігархи збідніли. Я не жартую. Надприбутки українських олігархів зменшуються. І це серйозна проблема. В умовах, коли заборгованість по зарплаті шахтарям вже перевалила за 1 млрд гривень, президент з'ясовує стосунки з найвпливовішим з олігархів.

Це не випадково. Ресурсів не вистачає вже на усіх! Зараз вони б'ються по суті за нафтогазову галузь - єдину. яка ще приносить реальний доход.
І якщо ви думаєте, що дніпропетровський клан здався - ви помиляєтеся. Все тільки починається.

Порошенко оголосив про спеціальну операцію служби безпеки. Він об’явив, що усім незаконним військовим формуванням необхідно здатися. Це більше схоже на показуху до річниці СБУ. Але ситуація може і серйозно загостритися.

Якщо зайти на сторіночку Коломойського в твіттері - це з офіційної точки зору сторінка завзятого сепаратиста. Там просто відбувається знущання з України як держави. Ну про це доки мовчок. Порошенко не варнякає.

І якщо Притиснути дніпропетровських посильніше, то вони можуть і з ДНР почати переговори. Чому ні? До того ж вплив Беньки-бородатого на Одесу і Харків заперечувати складно - скрізь в нього люди.

Звинувачення у вбивстві СБУшника, який допомагав торгувати паленою горілкою - тільки привід для перевірок. Ну а якщо почати перевіряти - напевно багато чого цікавого знайти можна. Якщо не помиряться Порох з Бєнєй, які вважають що дуже збідніли, буде дуже гаряче. Тож реальною економікою займатися ніхто так і не почне. Кролик - точно нам не допоможе, тим більше, що в нього теж земля вже горить під ногами.

олигархи, сбу, разборки, ненька-україна, річниця

Previous post Next post
Up