Кролик манить морквиною та лякає репресіями

Oct 11, 2015 13:31

Неповна версія від зрадницького Еспресо ТБ

image Click to view



[перевод на русский]Кролик манит морковкой и пугает репрессиями

В четверг было бесплатное кино в Раде ...

Не понимаю, сколько можно рассказывать о безвизовом режиме! Нам же ясно показали, что не будет никакого безвизового режима. А Яценюк снова начинает втирать. И тем более, когда в Европе сейчас проблемы с мигрантами. Политики просто уже не знают, чем обратить на себя внимание. А к тому же все это очень напоминает настоящие репрессии.

Сейчас премьер угрожает отобрать дипломатические паспорта у тех депутатов, которые не проголосуют пакет законов. То есть Яценюк просто тупо давит на Раду. Он думает, что вся власть теперь принадлежит ему. Под такое дело можно протянуть что угодно. И дело не в том, что мне жаль депутатов, которых хотят оттолкнуть от корыта.

А вот более полное видео с Яценюком здесь в конце он ясно говорит "путь для этого мы найдем" - это то, чего не показало Эспрессо ТВ:

image Click to view



То есть кролик нарушает все этические и моральные нормы, нарушает закон. И это не важно для него, какими именно методами действовать. Он найдет путь узнать как и кто голосовал, а потом лишить прав. Таким образом он заставит голосовать за то, что он считает нужным, и не голосовать за то, что ему мешает зарабатывать свои миллиарды.

image Click to view



В четверг приняли два закона из этого пакета, про финансирование политических партий из бюджета. Я только не знаю, из чего они собираются те партии финансировать. Где деньги брать? Скорее всего из того, что уже давно украли. Даже на газ у нас сейчас нет денег.
На отопительный сезон его катастрофически не хватает, не хватает угля, а им надо срочно принять эти законы.

Европейский Банк Реконструкции и Развития ждет от Киева реформирования энергетики, а им тот безвизовый режиме сдался. Только о своем кармане и думает Яценюк. Хотя нет. Я думаю, что он задумал захватить ещё побольше власти в Украине.


У четвер було безкоштовне кіно в Раді...

[безкоштовне кіно]Не розумію, скільки можна розповідати про безвізовий режим! Ясно показали ж, що не буде ніякого безвізового режиму. А Яценюк знов розпочинає брехати. Тим більше, що у Європі зараз проблеми з мігрантами. Зараз політики просто вже не знають, чим звернути на себе увагу. До того ж усе це дуже нагадує справжні репресії та загальний одобрямс.

Зараз прем'єр погрожує відібрати дипломатичні паспорти в тих депутатів, які не проголосують пакет законів. Тобто Яценюк просто тупо чинить тиск на Раду. Він думає, що уся влада тепер належить йому. Під таке діло можна протягнути що завгодно. І тут справа не у тому, що мені жель депутатів, яких намагаються відштовхнути від корита.

А от більш повне відео з Яценюком тут на прикінці він ясно каже "шлях для цього ми знайдемо" - це те, чого не показало Еспресо ТБ:

image Click to view



Тобто Кролік порушує усі етичні та моральні норми, порушує закон. І це не важливо для нього, якими саме методами діяти. Він знайде шлях дізнатися як і хто голосував, а потім позбавити прав. Таким чином він змусить голосувати за те, що він вважає потрібним, та не голосувати за те, що йому заважає заробляти свої міль'ярди.

image Click to view



У четвер прийняли два закони з цього пакету, щодо фінансування партій з бюджету. Я тільки не знаю, з чого вони збираються ті партії фінансувати. Скоріш за все з того, що вже давно вкрали. Навіть на газ зараз нема грошей.

На опалювальний сезон його катастрофічно не вистачає, не вистачає вугілля, а їм треба терміново прийняти ці закони.
Європейський Банк Реконструкції та Розвитку чекає від Києва реформування енергетики, а їм той безвізовий режим здався. Тільки про свою кишеню і думає Яценюк. Хоча ні. Я ще думаю, що він хоче захопити усю владу в Україні.


яценюк, ненька-україна, безвізовий, верховна_зрада

Previous post Next post
Up